Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον βασιλιά Κάρολο επειδή δεν τον άφησε να πάει μαζί με την Μέγκαν στο Μπαλμόραλ

Ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον βασιλιά Κάρολο επειδή δεν τον άφησε να πάει μαζί με την Μέγκαν στο Μπαλμόραλ

Ο εξαγριωμένος Πρίγκιπας Χάρι… σνόμπαρε το δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Μπαλμόραλ μετά από καυγά με τον πατέρα του, όταν ο νέος μονάρχης απαγόρευσε στη Μέγκαν Μαρκλ να βρεθεί στη Σκωτία την ημέρα που πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι θα πήγαινε στο Μπαλμόραλ για το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα Ελισάβετ, λίγο πριν πεθάνει και φέρεται να ήθελε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, να βρίσκεται μαζί του.

Ωστόσο, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι «δεν ήταν κατάλληλο» για την πρώην ηθοποιό του Suits να βρίσκεται εκεί μαζί τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν το έβαλε κάτω και «πάλεψε» για να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν να τον συνοδεύσει, χάνοντας στην προσπάθειά του, την πτήση που θα τον μετέφερε – μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ –  στη Σκωτία και μαζί της, την ευκαιρία να αποχαιρετήσει την γιαγιά του.

Έτσι, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο θυμωμένος που η γυναίκα του είχε αποκλειστεί αλλά και επειδή έχασε την πρώτη του πτήση, που αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Βασιλιά Κάρολο, την σύζυγό του, Καμίλα και τον Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με την «Sun», η οποία επικαλείται μια πηγή: «Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος προσπαθώντας να πάει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ και βρισκόταν σε συνεννοήσεις με την οικογένειά του, που έχασε την πτήση. Ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα και τον αδερφό του».

Πρόσθεσε επίσης πως: «Ήταν πολύ σνομπ. Βγήκε από το Μπαλμόραλ με την πρώτη ευκαιρία, για να πάρει την πρώτη εμπορική πτήση πίσω στο Λονδίνο». 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις