Κόσμος

Ο πρωθυπουργός… “έβγαλε” τα ρούχα του!

Μετά τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής που απεικονίζεται γυμνός σε πίνακα και ο πρωθυπουργός του Καναδά “ποζάρει” γυμνός μαζί με ένα σκυλάκι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πίνακας που απεικονίζει γυμνό τον πρωθυπουργό του Καναδά Στίβεν Χάρπερ και εκτίθεται στα πλαίσιο διαγωνισμού ζωγραφικής στην Οτάβα έχει προκαλέσει ανάμικτες αντιδράσεις ανάμεσα στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

   “Πρόκειται για μια πολιτική σάτιρα, που αντλεί την έμπνευσή της από την ευρωπαϊκή ζωγραφική εδώ και 300 χρόνια”, εξήγησε η ζωγράφος Μάργκαρετ Σάδερλαντ στα καναδικά μέσα ενημέρωσης, αναφερόμενη στον πίνακα “Olympia” (1863) του Εντουάρ Μανέ.

   Η ίδια τόνισε πως η απογοήτευση εξαιτίας του προσανατολισμού της συντηρητικής κυβέρνησης ήταν ένας από τους λόγους που την έκαναν να δημιουργήσει το έργο αυτό.

 Η ελαιογραφία με τίτλο Emperor Haute Couture, δείχνει τον μεγαλόσωμο Χάρπερ ξαπλωμένο σε ανάκλιντρο με ένα σκυλάκι στα πόδια του και μια γυναίκα να του προσφέρει καφέ σε χάρτινο κύπελλο.

 “Δεν ξέρω αν οι Καναδοί έχουν όρεξη να δουν αυτόν τον πίνακα, εγώ πάντως δεν έχω”, τόνισε ο εκπρόσωπος της αριστερής αντιπολίτευσης Νέιθαν Κάλεν.

 Αντίθετα ο εκπρόσωπος του καναδού πρωθυπουργού έκανε χιούμορ λέγοντας πως είναι γνωστό πως ο Στίβεν Χάρπερ προτιμά τις γάτες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρόεδρος “δείχνει” τα γεννητικά του όργανα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί όταν ελικόπτερο του NBC συνετρίβη ενώ κάλυπτε θανατηφόρο τροχαίο στο Λος Άντζελες
Η παρουσιάστρια του NBC4 Κολίν Γουίλιαμς, εμφανώς συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια, είπε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης: «Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας»
Λος Άντζελες: Τρεις νεκροί όταν ελικόπτερο του NBC συνετρίβη ενώ κάλυπτε πολύνεκρο τροχαίο
Νέο «μπλόκο» στον Τραμπ: Δικαστήριο απαγόρευσε να μπει το όνομά του στο Κέντρο Κένεντι
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι απαιτείται η έγκριση του Κογκρέσου για την τοποθέτηση επιγραφών - Είχε ήδη διατάξει να αφαιρεθεί το όνομα του Αμερικανού προέδρου από την πρόσοψη
FILE - A woman walks outside The John F. Kennedy Memorial Center for the Performing Arts, Feb. 2, 2026 in Washington.