Κόσμος

Ο πρώτος “Κλίνγκον” γάμος έγινε απο Σουηδούς – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ένα ζευγάρι Σουηδών τόλμησε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα… αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην πρώτη Κλίνγκον γαμήλια τελετή, κατά τη διάρκεια συνεδρίου φανατικών της τηλεοπτικής σειράς Στάρ Τρεκ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Λονδίνο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το νεαρό ζευγάρι από τη Σουηδία, η 23χρονη Τζόσι Σόκερτοπ και ο 29χρονος Σόνι Γκούσταβσον, αποφάσισαν ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση “Destination Star Trek London” και να τελέσουν εκεί τη γαμήλια τελετή τους.

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν τέσσερα χρόνια στον οίκο ευγηρίας όπου δούλευαν μαζί, σχεδίαζε επί τρεις συνεχόμενους μήνες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, ο οποίος και αποτέλεσε την πρώτη γαμήλια τελετή στη Βρετανία, θέμα της οποίας ήταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά.

Η νύφη, αντί για το παραδοσιακό άσπρο φόρεμα, προτίμησε μια κόκκινη ρόμπα, ενώ την κόμμωσή της στόλιζαν διαμάντια. Προκειμένου να μοιάζει η εμφάνισή τους όσο το δυνατόν περισσότερο με τη “φυλή” των Κλίνγκον, οι δύο σύντροφοι χρησιμοποίησαν την ανάλογη αμφίεση, με το “διογκωμένο” μέτωπο και τη μαύρη μακριά χαίτη.

Οι νεόνυμφοι πρόκειται να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη χώρα, όπου για πρώτη φορά θα εμφανιστούν και οι πέντε διοικητές του Star Trek μαζί επί σκηνής. Το συνέδριο είναι το πρώτο μεγάλο Star Trek Event που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στη Βρετανία, για παραπάνω από μια δεκαετία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Βρετανία: Άντρας εμμονικός με τον Χάνιμπαλ δολοφόνησε και διαμέλισε την γειτόνισσά του – «Θα την είχε φάει»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς, δήλωσε ένοχος για φόνο και έδωσε στην αστυνομία έναν χάρτη για να βρει τα λείψανά της Τζούλι Μπάκλεϊ, μέσα σε ρηχό τάφο στο Κέιμπριτζσαϊρ
Αστυνομία
Εφιάλτης το ταξίδι δύο γυναικών στο Πακιστάν: Έπεσαν θύματα απαγωγής, βασανιστηρίων και βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
Οι δύο γυναίκες επισκέφθηκαν το Πακιστάν, κατόπιν πρόσκλησης ενός άνδρα που είχαν γνωρίσει στη Σιγκαπούρη, με τον οποίο αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί μια επιχείρηση κρυπτονομισμάτων
Πακιστάν
Microsoft: Μαζικές περικοπές προσωπικού – 4.800 απολύσεις και ακόμη 1.600 αποχωρήσεις έως το 2027
Οι 1.600 θέσεις που καταργούνται άμεσα προέρχονται από τη θυγατρική βιντεοπαιχνιδιών Xbox - Οι θέσεις που θα καταργηθούν δεν θα αντικατασταθούν από την Τεχνητή Νοημοσύνη, διαβεβαιώνει η εταιρεία
Microsoft