Κόσμος

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν 500.000 δολάρια για την στήριξη αστέγων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι άνοιξαν τα πορτοφόλια τους για να βοηθήσουν νέους που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μείνουν άστεγοι.

Ράιν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν από 250.000 δολάρια τόσο στο Covenant House του Βανκούβερ όσο και στο Covenant House του Τορόντο, έναν οργανισμό που ο Ρέινολντς υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός καλύπτει τις βασικές ανάγκες σε άστεγους νέους, όπως φαγητό και στέγη, καθώς επίσης τους βοηθάει ώστε να ζήσουν ανεξάρτητοι και να έχουν ένα επιτυχημένο μέλλον. Επιπλέον βοηθάει νέους που έχουν πέσει θύματα του σεξουαλικού εμπορίου.

«Το Covenant House παρέχει αγάπη, ελπίδα και σταθερότητα σε νέους που διατρέχουν κίνδυνο, που κατάφερα, να ξεφύγουν από σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση. Το έργο που κάνει είναι ηρωικό», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός.

«Για εμάς, η βοήθεια του Covenant House με αυτόν τον τρόπο δεν είναι δωρεά, αλλά επένδυση σε συμπόνια και ενσυναίσθηση κάτι που ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο. Οι νέοι που περνούν τις πόρτες του Covenant House, τις περισσότερες φορές έχουν να διηγηθούν μία ιστορία που δεν τους άφησε ένα τραύμα, αλλά πολύ περισσότερα» συνέχισε και προέτρεψε και άλλους να βοηθήσουν στην εκστρατεία στήριξης των νέων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Εντάλματα σύλληψης για διαφθορά κατά προσώπων που συνδέονται με το τουριστικό σχέδιο της οικογένειας Τραμπ
Από τους 20 ανθρώπους που καταζητούνται, τέσσερις συνελήφθησαν το Σάββατο (13/6/26), ανακοίνωσε η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Αλβανία: Διαδηλωτές γκρέμισαν τους φράχτες στο εργοτάξιο στο υπό κατασκευή θέρετρο του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ
Οι Αλβανοί διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες κατά ενός σχεδιαζόμενου πολυτελούς θέρετρου που υποστηρίζεται από μια εταιρεία που συνδέεται με τον Τζάρεντ Κούσνερ
Protesters who say their land has been taken unjustly, tear down the fence where a tourist resort is to be built by the Adriatic coast, in Rrjoll, near Shkodra, Albania, June 13, 2026. REUTERS/Florion Goga