Κόσμος

Ο ρόλος που δεν θα υποδυθεί ποτέ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Υπάρχει ένας ρόλος τον οποίο αρνείται να υποδυθεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θέλεις να μαντέψεις;» είπε σε έναν θαυμαστή του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στο πλαίσιο των ερωτήσεων που δεχόταν κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για το κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca.

«Σου δίνω μία ευκαιρία και μετά θα σου πω» συνέχισε. «Ο Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μετά από μια μικρή παύση. Το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Απέχθεια Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον Τραμπ

Η απέχθειά του για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ έχει καταγραφεί εδώ και καιρό. Σε ομιλία του, τον περασμένο Μάρτιο, τον είπε «ηλίθιο».

«Δείτε τον Πρόεδρό μας. Έβγαλε το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, άρα εκτέθηκε σε εκπαίδευση ποιότητας, αλλά παραμένει ηλίθιος».

«Του λείπει κάθε αίσθηση ανθρωπιάς και συμπόνιας. Είχε, βέβαια, να ξεπεράσει την κατάρα του να μεγαλώνεις πλούσιος και κακομαθημένος και τη συμφορά των οστεόφυτων (σσ. ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε υπηρετήσει στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ επικαλούμενος ότι ο στρατιωτικός γιατρός είχε διαπιστώσει πρόβλημα με οστεόφυτα), ίσως αυτό να είχε κάποια επίδραση» είχε ειρωνευτεί, τότε, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
WSJ: Ανησυχία για την υγεία του Σι Τζινπίνγκ – Τα αιτήματα για περισσότερη ώρα ξεκούρασης κατά την επίσκεψή του στη Ουάσινγκτον
Τα ερωτήματα γύρω από τη κατάσταση της υγείας του Σι δεν είναι νέα, αφού παρόμοιες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει μετά την ευρωπαϊκή περιοδεία του το 2019
Σι Τζινπίνγκ
Βομβαρδισμοί στη Βόρεια Γέφυρα στο Κίεβο - Η Ρωσία απειλεί ότι θα εντείνει τις επιθέσεις της μετά από τις δηλώσεις Ζελένσκι
Ο Ζελένσκι είχε αναφέρει ότι θα επιμείνει στις επιθέσεις της κατά ρωσικών πετρελαϊκών διυλιστηρίων, αντιδρώντας στη νέα πολιτική των αεροπορικών επιδρομών που εφαρμόζει η Μόσχα
γεφυρα κιεβο