Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Σαρκοζί καυχιόταν για το στήθος της Μπρούνι στο υπουργικό συμβούλιο!

Ο Σαρκοζί καυχιόταν για το στήθος της Μπρούνι στο υπουργικό συμβούλιο!

Ένα απίστευτο περιστατικό από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου επί προεδρίας Νικολά Σαρκοζί αποκάλυψε ο Patrick Buisson σε βιβλίο για το πρώην αφεντικό του.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί υπερηφανευόταν για το στήθος της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το βιβλίο του πρώην συμβούλου του, ο Νικολά Σαρκοζί εξήρε το “εκστατικό στήθος” της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και κάλεσε μάλιστα τους υπουργούς του να συμφωνήσουν!

Οι ψηφοφόροι του ωστόσο, σύμφωνα με τον Patrick Buisson, δεν αντέδρασαν καλά στη σχέση του τότε προέδρου της Γαλλίας με την Κάρλα Μπρούνι. Θεωρούσαν μάλιστα πως την είχε ως τρόπαιο στο πλευρό του.

Χαρακτήρισε τον γάμο τους ανώριμο, αναξιοπρεπή και βρεφικό, με τον Σαρκοζί, που κέρδισε αποζημίωση 10.000 ευρώ από τον Patrick Buisson επειδή τον βιντεοσκοπούσε κρυφά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, να μην έχει σχολιάσει τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του.

Ο 61χρονος Νικολά Σαρκοζί, που αποκαλείται ψευτόμαγκας στο βιβλίο, σχεδιάζει να διεκδικήσει την προεδρία τον επόμενο χρόνο, με τον Bruisson να εκτιμά πως δεν έχει πιθανότητες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε