Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο σίγουρος κ. Τραμπ – Βρήκε ήδη το “πρωτότυπο” σλόγκαν της… επανεκλογής

Ο σίγουρος κ. Τραμπ – Βρήκε ήδη το “πρωτότυπο” σλόγκαν της… επανεκλογής

Σε κάθε του αναφορά, ειδικά από την ημέρα της ορκωμοσίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο σίγουρος ότι θα κάνει την «Αμερική σπουδαία ξανά» που μιλάει για προεδρία οκτώ ετών. Και γι’ αυτό έχει φρόντισε να βρει το “πρωτότυπο” σλόγκαν και της… επανεκλογής του.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προετοιμάζεται για τις εκλογές του 2020, όπου φαίνεται αποφασισμένος να ξαναβάλει υποψηφιότητα, γιατί φυσικά πιστεύει πως θα τα έχει καταφέρει και ήδη κατέθεσε το… σλόγκαν του. Άκρως ευφάνταστο και εμπνευσμένο: «Κρατήστε την Αμερική Μεγάλη». Με ή χωρίς θαυμαστικό. Αυτό δεν το έχει αποφασίσει ακόμα. Ας αφήσει και κάτι για αργότερα…

Από το Make America Grate Agean στο Keep America Great! Αν αυτό δεν είναι η φαντασία στην εξουσία, τι είναι;.

Το νέο αυτό σύνθημα κατατέθηκε εξ ονόματος της εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη , την Donald J. Trump for President, Inc και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς θαυμαστικό σε σχετικά προϊόντα και για την συγκέντρωση πόρων.

Η ιδέα του “κατέβηκε” κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Washington Post την περασμένη εβδομάδα. Και ήταν τέτοια η… χαρά του που του “κατέβηκε” η πρωτότυπη ιδέα, που διέκοψε τη συνέντευξη, τηλεφώνησε σε έναν δικηγόρο του και του ζήτησε να καταθέσει αμέσως το σλόγκαν. Μην τύχει και το σκεφτεί κανείς άλλος μάλλον…

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στη Washington Post ότι η ιδέα για το σύνθημά του για την προεκλογική του εκστρατεία για το 2016 (Make America Great Again) του ήρθε στις 7 Νοεμβρίου του 2012, την επομένη της επανεκλογής του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ, όταν επικράτησε του Ρεπουμπλικάνου Μιτ Ρόμνεϊ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε