Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σον Μπιν… δεν θα πεθαίνει πια! Η κίνηση του ηθοποιού που τα αλλάζει όλα

Ο Σον Μπιν… δεν θα πεθαίνει πια! Η κίνηση του ηθοποιού που τα αλλάζει όλα

Είναι ο ηθοποιός που η υποκριτική του έχει συνδεθεί με… τον θάνατο. Όταν τον βλέπει κάποιος σε ταινία/σειρά, ξέρει ότι σίγουρα… θα πεθάνει!

Ο λόγος για τον Σον Μπιν (Sean Bean) ο οποίος στους ρόλους του έχει πεθάνει όχι μία, όχι δύο, αλλά 23 φορές! Ωστόσο πλέον ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει φτάσει στο… “αμήν”, και θέλει να σταματήσει αυτή την παράδοση.

Ξεκίνησε να «πεθαίνει» στο «Καραβάτζο» του Ντέρεκ Τζάρμαν το 1986, συνέχισε να πεθαίνει στο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» το 2001, ακολούθησε το «Ερρίκος ο Τρίτος» το 2003 και, και, και… Φυσικά από τους πιο γνωστούς θανάτους του ήταν αυτός ως Νεν Σταρκ στο Game Of Thrones και αυτός ως “Μπόρομιρ” στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Θα αρνείται τους ρόλους!

Ο Σον Μπιν ανακοίνωσε όμως, προσφάτως, ότι πλέον θα αρνείται ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας που θα υποδύεται θα πεθαίνει. «Έχω υποδυθεί πολλούς “κακούς”, ήταν σπουδαίοι αλλά δεν με γέμιζαν και πολύ – και πάντα πέθαινα» είπε.

Είναι τόσο γνωστός για το ότι πεθαίνει επί της οθόνης, που έχουν δημιουργηθεί πολλά memes για αυτό. Σε ένα από αυτά τον αποκαλούν «σπόιλερ με πόδια» επειδή με το που τον βλέπεις στην οθόνη ξέρεις ότι τουλάχιστον ένας χαρακτήρας θα πεθάνει – και αυτός θα είναι ο Σον Μπιν. Ένα άλλο meme παραφράζει το Y.O.L.O. σε Y.O.L.O.S. (You Only Live One Season), αναφερόμενο στη σύντομη ζωή του ως Νεντ Σταρκ.

Τα memes μπορεί να είναι διασκεδαστικά, το hashtag #DontKillSeanBean μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά η σθεναρή στάση που κράτησε απέδωσε καρπούς: του πρόσφεραν τον ρόλο του Ντούγκλας Μπένετ στην ταινία «World of Fire» και ο χαρακτήρας αυτός επιζεί!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις