Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο στολισμός στο Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα του 2023 αποκαλύφθηκε και είναι μαγικός

Ο στολισμός στο Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα του 2023 αποκαλύφθηκε και είναι μαγικός
ΦΩΤΟ REUTERS

98 χριστουγεννιάτικα δέντρα, περισσότερα από 142.000 λαμπάκια και σχεδόν 34.000 στολίδια στολίζουν τις αίθουσες στο Λευκό Οίκο, με την πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν να ελπίζει πως αυτός ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα εμπνεύσει τους επισκέπτες να ζήσουν τη «μαγεία, το θαύμα και τη χαρά» των γιορτών.

Αυτό είναι και το θέμα του φετινού χριστουγεννιάτικου στολισμού του Λευκού Οίκου: «Μαγεία, θαύμα και χαρά»…

«Κάθε δωμάτιο που εκτίθεται έχει σχεδιαστεί για να αιχμαλωτίζει την αγνή, αφιλτράριστη απόλαυση και τη φαντασία των παιδικών μας χρόνων, για να βλέπουμε αυτή την εποχή του χρόνου μέσα από τα υπέροχα, αστραφτερά μάτια των παιδιών», σύμφωνα με την πρώτη Κυρία.

Σύμφωνα με το cbsnews, για το μαγικό αυτό αποτέλεσμα εργάστηκαν εκατοντάδες σχεδιαστές και διακοσμητές οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά να περάσουν την περασμένη εβδομάδα μεταμορφώνοντας το Λευκό Οίκο.

Το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, ένα έλατο Fraser ύψους 5,5 μέτρων, πήρε τη συνηθισμένη του θέση στο Blue Room, όπου ο πολυέλαιος πρέπει να κατέβει για να χωρέσει το ύψος του.

 Ο στολισμός στο Ανατολικό δωμάτιο

Η διακόσμηση στο μπλε δωμάτιο

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και στο Πράσινο Δωμάτιο

Η τραπεζαρία έχει μετατραπεί σε εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, με πάγκους εργασίας, σκαμπό και σκάλες ξωτικών να κυκλώνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα εργαλεία και τα δώρα να συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό.

Φωτογραφίες: Reuters

Βίντεο: fox5dc.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις