Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Τάιγκερ Γούντς ανήμπορος να μιλήσει και να περπατήσει – Το video της σύλληψης

Ο Τάιγκερ Γούντς ανήμπορος να μιλήσει και να περπατήσει – Το video της σύλληψης

Με δυσκολία λέει την αλφαβήτα, δεν μπορεί να λύσει τα κορδόνια του ούτε να περπατήσει. Είναι η θλιβερή εικόνα του Τάιγκερ Γουντς όταν πριν από μερικές μέρες ο πιο διάσημος γκόλφερ στον κόσμο συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών.

Η αστυνομία της Φλόριντα έδωσε στη δημοσιότητα το 98λεπτό video από τη στιγμή της σύλληψής του. Ο Tiger Woods είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί καλά καλά να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει ευθεία, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις εντολές των αστυνομικών, να λύσει τα κορδόνια στο… σωστό παπούτσι ή να πει τα γράμματα της αλφαβήτας.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (29.05.2017) οι αστυνομικοί της πόλης Τζούπιτερ βρήκαν τον Γούντς να κοιμάται μέσα στην πολυτελή Mercedes Benz του, με τη μηχανή αναμμένη.

Ο γνωστός γκόλφερ υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς σε τέσσερα τεστ νηφαλιότητας επί τόπου αλλά απέτυχε σε όλα και τελικά συνελήφθη. Όταν κλήθηκε να κάνει αλκοτέστ, όμως, αποδείχθηκε πως δεν είχε πιει αλλά είχε πάρει φάρμακα.

Πέρα από το γεγονός πως δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, πόσω δε μάλλον να περπατήσει, ή ακόμη και να μιλήσει, ο 41χρονος γκόλφερ είπε στον αστυνομικό πως δεν ήξερε που βρισκόταν και πως είχε οδηγήσει έως το σημείο που τον σταμάτησαν από την Καλιφόρνια.

Εκτός όμως από το video με τη σύλληψη του Γούντς, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τα σκασμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του 41χρονου γκόλφερ. Και τα δυο βρίσκονταν από την πλευρά του οδηγού και ήταν τελείως σκασμένα, με μικρά αλλά εμφανή σκισίματα.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε