Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Ο Θεός ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ»

«Ο Θεός ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ»
Φωτογραφία Reuters

Δεν μας λυπάται κανείς τελικά. Πως αλλιώς να αντιδράσει κανείς στη δήλωση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, πως ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ γιατί… έτσι ήθελε ο Θεός;

Η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είναι μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Αμερικανού προέδρου. Φαίνεται όμως ότι είναι και μεγάλη… φαν του Ντόναλντ Τραμπ.

«Νομίζω ότι ο Θεός μας καλεί όλους να εκπληρώνουμε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές στιγμές», δήλωσε η 36χρονη εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στο χριστιανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBN News. Κατά την ίδια, η παρουσία του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο είναι κάτι σαν… 11η εντολή!

«Νομίζω ότι ήθελε (σ.σ. ο Θεός πάντα) ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει πρόεδρος, αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται εκεί», πρόσθεσε.

Η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς – Φωτογραφία Reuters

Εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας από τον Ιούλιο του 2017, η Χάκαμπι Σάντερς είναι κόρη μιας γνωστής προσωπικότητας της αμερικανικής πολιτικής, του Μάικ Χάκαμπι, βαπτιστή πάστορα, πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο.

Έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην θρησκευτική της πίστη στις συζητήσεις της με τους δημοσιογράφους. Ερωτηθείσα την πρώτη χρονιά της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπεριφορά και την αθυροστομία του Ρεπουμπλικάνου ενοίκου του Λευκού Οίκου, είχε απαντήσει: «Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ένα μόνο υπόδειγμα συμπεριφοράς και όταν μου θέτουν αυτή την ερώτηση, λέω πως στρέφομαι στον Θεό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις