Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο τραγουδιστής των Radiohead Τομ Γιορκ παντρεύτηκε την Νταγιάνα Ροντσόνε

Ο τραγουδιστής των Radiohead Τομ Γιορκ παντρεύτηκε την Νταγιάνα Ροντσόνε

Τον έγγαμο βίο απολαμβάνει ο Τομ Γιορκ. Ο τραγουδιστής των Radiohead ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Νταγιάνα Ροντσόνε το περασμένο Σάββατο στη Βαλγκουαρνέρα, στη Villa Valguarnera στη Μπαγκερία της Σικελίας, αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, 51 ετών, και η Ιταλίδα ηθοποιός, 36 ετών στη γαμήλια δεξίωση δεν είχαν πίστα για χορό και μοίρασαν στους 120 καλεσμένους μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας της COVID-19.

Το προσωπικό της εταιρείας κέτερινγκ φέρεται να έκανε τεστ για την COVID-19 πριν από την εκδήλωση, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «La Repubblica.

«Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η παγκόσμια πανδημία, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που παντρευτήκαμε εδώ στη Σικελία. Η Σικελία είναι το νησί, στο οποίο γεννήθηκε η Νταγιάνα», δήλωσε ο Γιόρκ στο Vanity Fair ενόψει της γαμήλιας τελετής. «Σε αυτές τις παράξενες στιγμές, ο γάμος μας μπορεί να είναι μια μικρή γιορτή, με τους φίλους και την οικογένειά μας, με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της Σικελίας»είπε.

Πιστεύεται ότι τα μέλη των Radiohead Τζόνι Γκρίνγουντ, Εντ Ο’Μπράιαν, Κολίν Γκρίνγουντ, Φιλ Σέλγουεϊ προσκλήθηκαν όλα στον γάμο.

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα, σε μία από τις οποίες εμφανίζονται οι νεόνυμφοι κάτω από έναν πολυέλαιο σε μία πολυτελή αίθουσα.

Ο Τομ Γιορκ και η Νταγιάνα Ροντσόνε είναι μαζί από το 2017. Πέρυσι, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην ταινία στο Netflix του Γιορκ, «Anima», σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον, η οποία συνόδευσε το τρίτο σόλο άλμπουμ του μουσικού με τον ίδιο τίτλο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις