Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τραμπ έστειλε… χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν για τα γενέθλιά του

Ο Τραμπ έστειλε… χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν για τα γενέθλιά του
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Το τραγούδι της Μέριλιν Μονρό “Happy Birthday Mr President” προς τον Τζον Κένεντι έχει μείνει στην ιστορία. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν το… τραγούδησε, αλλά ευχήθηκε στον άλλοτε εχθρό του και νυν φίλο του, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ίσως ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο κόσμο (τρόπος του λέγειν) που ξέρει πότε είναι τα γενέθλια του ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Και αφού ξέρει και πλέον δεν… σφάζονται αλλά αγαπιούνται, του έστειλε ευχές για τα γενέθλιά του.

Το αποκάλυψε την Παρασκευή (10.01.2020) ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της Νότιας Κορέας Τσουνγκ Έουι-Γιονγκ.

Click4more Τραμπ: Θα εξαπέλυα επίθεση κατά του Ιράν αλλά μου ’παν ότι δεν έχουμε νεκρούς

Γιατί την αποστολή ευχών από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν αποκάλυψε Νοτιοκορεάτης αξιωματούχος, θα σκεφτείτε. Γιατί ο Τσουνγκ Έουι-Γιονγκ συνάντησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ πριν από μερικές μέρες και ο Ντόναλντ Τραμπ τον… «εξουσιοδότησε» να μεταφέρει τις ευχές του στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Τσουνγκ Έουι-Γιονγκ, ανέλαβε να μεταφέρει το μήνυμα για τα «χρόνια πολλά» του Αμερικανού προέδρου στον Κιμ Γιονγκ Ουν και έκανε χθες, Πέμπτη.

Κατά την άφιξή του στο διεθνές αεροδρόμιο Ιντσεόν της Σεούλ ο Τσουνγκ είπε: “την ημέρα που συναντηθήκαμε ήταν τα γενέθλια του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος Τραμπ το θυμήθηκε και μου ζήτησε να του παραδώσω το μήνυμα”.

Θυμηθείτε τις… θρυλικές ευχές της Μέριλιν Μονρό στον Τζον Κένεντι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις