Κόσμος

Ο Τραμπ ήταν… σαφέστατος – “Μπορεί να αρθούν οι δασμοί κατά της Κίνας ,μπορεί και όχι”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε "εποικοδομητικές" και "ειλικρινείς" τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με την Κίνα, επιβεβαιώνοντας ότι θα συνεχιστούν, χωρίς όμως να δώσει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι δασμοί που έχει επιβάλει η Ουάσινγκτον στο Πεκίνο “μπορεί να αρθούν, μπορεί και όχι”, ανάλογα με την εξέλιξη των “μελλοντικών διαπραγματεύσεων”, συνέχισε. Διαβεβαίωσε επίσης ότι η σχέση του με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ παραμένει “πολύ ισχυρή”.

Σχολιάζονας το θέμα των μελλοντικών εμπορικών συνομιλιών με την Κίνα, ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί τίποτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Έβδομη ημέρα χάους στα Τίρανα με 295 τραυματίες, μολότοφ και φωτιές – Σκληρή απάντηση Ράμα
Ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μπόνους 2.500 ευρώ για τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και προειδοποίησε με οικονομικές κυρώσεις τις οικογένειες ανήλικων διαδηλωτών
Αλβανία διαδηλώσεις
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο για να πατάξει τα επεισόδια – Αυστηροποιούνται τα μέτρα ασφαλείας
Με ανάρτησή του στα social media, ο Σαλβίνι χαιρέτισε την απόφαση, κάνοντας λόγο για «νίκη της Λέγκας» και συνοδεύοντας τη δήλωσή του με το σύνθημα «από τα λόγια, στα έργα»
Επεισόδια στο Μιλάνο 25