Σάββατο, 11 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Τραμπ ξαναχτύπησε! Αποκάλεσε ηλίθια δημοσιογράφο και είπε ότι θα διώξει και άλλους από τον Λευκό Οίκο!

Ο Τραμπ ξαναχτύπησε! Αποκάλεσε ηλίθια δημοσιογράφο και είπε ότι θα διώξει και άλλους από τον Λευκό Οίκο!

Η άθλια συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σήμερα αναχωρώντας για την Γαλλία επιτέθηκε και πάλι στους δημοσιογράφους χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις που φυσικά και δεν ταιριάζουν στο αξίωμα του Προέδρου.

Ο Τραμπ δέχθηκε πολλές ερωτήσεις λίγο πριν αναχωρήσει για το ταξίδι του και αφού επιτέθηκε στο ζεύγος Ομπάμα λέγοντας ότι έκανε κακό στην χώρα την περίοδο της διακυβέρνησης τους, άρχισε τον εξάψαλμο στους δημοσιογράφους. Όταν μια δημοσιογράφος του απήθυνε ένα ερώτημα για την έρευνα με την Ρωσία ο Ντόναλντ Τραμπ της απάντησε: «Τι ηλίθια ερώτηση είναι αυτή! Τι ηλίθια ερώτηση! Αλλά σε έχω παρακολουθήσει. Κάνεις πολλές ηλίθιες ερωτήσεις!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είπε ακόμα ότι ο Τζιμ Ακόστα του CNN δεν είναι ο μόνος δημοσιογράφος που εκδιώχθηκε από τον Λευκό Οίκο. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφασή μου αλλά θα υπάρξουν και άλλοι. σ.σ. Υποτίθεται ότι η διαπίστευση αφαιρέθηκε από τον Ακόστα γιατί ακούμπησε με βίαιο τρόπο μια δόκιμη εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο. Αποκάλεσε την στάση του Ακόστα αντιεπαγγελματική και τον είπε επίσης χαζό, λέγοντας: «Δε νομίζω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις