Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Τραμπ… τέλειωσε το γράψιμο για την Ρωσία!

Τραμπ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Οι απαντήσεις του Ντόναλντ Τραμπ στις ερωτήσεις που του έθεσε ο ειδικός εισαγγελέας, Ρόμπερτ Μιούλερ, σχετικά με την Ρωσία είναι… έτοιμες.

Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ ερευνά πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές που έφεραν τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ στην θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο 45ος αμερικανός πρόεδρος έχει πει εξαρχής πως πρόκειται (και αυτό) για κυνήγι μαγισσών, ωστόσο είναι πια έτοιμος να απαντήσει.

Οι απαντήσεις Τραμπ γράφτηκαν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι ολοκλήρωσε το γράψιμο των απαντήσεων του στο πλαίσιο της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για τον ρόλο της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, όμως δεν τις έχει διαβιβάσει στο γραφείο του Μιούλερ.

Τραμπ

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο μεγιστάνας διαβεβαίωσε ότι τις απαντήσεις τις έγραψε ο ίδιος, όχι οι δικηγόροι του.

«Μου έθεσαν διάφορες ερωτήσεις. Τις απάντησα πολύ εύκολα» σημείωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, καταγγέλλοντας για μία ακόμη φορά ένα «κυνήγι μαγισσών».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις