Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται για παιδεραστία – Αρνείται τα πάντα

Τσάρλι Σιν Charlie Sheen
Φωτογραφία Αρχείου EPA

Το όνομα του Τσάρλι Σιν προστίθεται στη μακρά λίστα με τους σταρ του Χόλιγουντ που εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Μετά τον Κέβιν Σπέισι και ο Σιν κατηγορείται για παιδεραστία. Ωστόσο η αστυνομία του Λος Άντζελες “έκλεισε” την υπόθεση πριν καν… ανοίξει.

Η καταγγελία ήρθε στο φως πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με αυτή, ο Τσάρλι Σιν είχε σεξουαλική σχέση τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Lucas, Κόρεϊ Χάιμ.

Η ταινία γυρίστηκε το 1986. Τότε, ο Charlie Sheen ήταν 19 ετών και ο Χάιμ 13. Σύμφωνα με το Nation Enquirer, ο Χάιμ είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχε κάνει σεξ με τον Τσάρλι Σιν.

«Μου είπε ότι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν πρωκτικό σεξ. Ο Χάιμ είπε ότι μετά από αυτό ο Σιν έγινε πολύ ψυχρός απέναντί του και τον απέρριψε. Όταν ο Χάιμ θέλησε να επαναληφθεί, ο Σιν δεν ενδιαφερόταν». Αυτό υποστήριξε ο άλλοτε ηθοποιός Ντόμινικ Μπράσκια, φίλος του Χάιμ, που έφυγε από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 38 ετών.

Παρόμοια καταγγελία είχε κάνει και ο πιο στενός φίλος του το Κόρεϊ Χάιμ, ο Κόρεϊ Φέλντμαν. Είχε αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο «Coreyography: A Memoir», αλλά χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

«Τον έπεισε ότι ήταν φυσιολογικό»

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είπε ότι ένας ενήλικας άνδρας τον έπεισε πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια στο χώρο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πως ήταν “αυτό που κάνουν όλοι”», είχε γράψει ο Φέλντμαν.

«Πήγαν σε ένα απομονωμένο σημείο ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος και ο Χάιμ, που ήταν αθώος και φιλόδοξος, του επέτρεψε να τον σοδομίσει», συνέχισε. Δεν ανέφερε όμως ότι ο άνδρας που περιέγραφε ήταν ο Charlie Sheen.

Ο Φέλντμαν υποστήριξε ότι το 1993 επιχείρησε να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση του Χάιμ κι άλλων στην αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα. Αλλά εκείνοι ενδιαφέρονταν να ερευνήσουν μόνο τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον.

Ο Τσάρλι Σιν αρνείται τα πάντα

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Τσάρλι Σιν εθεάθη να φεύγει από το σπίτι των γονιών του, Μάρτιν και Τζάνετ. Λίγο αργότερα, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των εκπροσώπων του, με την οποία αρνείται τα πάντα.

«Ο Τσάρλι Σιν κατηγορηματικά αρνείται τις κατηγορίες αυτές» δήλωσε εκπρόσωπός του στο Hollywood Reporter.

Δεν γίνεται έρευνα από την αστυνομία

Για την αστυνομία του Λος Άντζελες, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχει θέμα. Και δεν θα γίνει έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος του Charlie Sheen. Ήδη, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση για τα όσα υποστήριξε ο Κόρεϊ Φέλντμαν.

«Οι ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες είναι αφοσιωμένοι στο να προστατεύουν τα θύματα σεξουαλικών υποθέσεων και θα ερευνήσουν σε βάθος κάθε αναφορά για ένα σεξουαλικό έγκλημα» τόνισε ο αστυνομικός Sal Ramirez στο Radar Online.

«Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν ερευνά καμία καταγγελία κατά του ηθοποιού Τσάρλι Σιν», πρόσθεσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις