Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Τζάστιν Τριντό χώρισε με τη σύζυγό του, Σοφί, αλλά θα πάνε μαζί διακοπές

Ο Τζάστιν Τριντό χώρισε με τη σύζυγό του, Σοφί, αλλά θα πάνε μαζί διακοπές

Διακοπές με την – πρώην πλέον – σύζυγό του Σοφί θα κάνει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, παρά το γεγονός ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε πως οι δύο τους παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, που επικαλείται το γραφείο του Τζάστιν Τριντό, οι δύο τους – παρά το διαζύγιο – έχουν σχεδιάσει διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά τους: «Η οικογένεια θα είναι μαζί σε διακοπές, οι οποίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα».

Μάλιστα, όπως ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού η οικογένεια παραμένει ενωμένη, οπότε οι Καναδοί θα τους βλέπουν συχνά όλους μαζί.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005:

 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον Χαβιέ, την Έλα Γκρέις και τον Έντριαν:

Ωστόσο, την Τετάρτη με μια ανακοίνωση στον λογαριασμό του Τριντό στο Instagram έγινε γνωστό πως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν:

«Η Σοφί και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός ότι – ύστερα από πολλές εποικοδομητικές και δύσκολες συζητήσεις, αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Όπως πάντα, παραμένουμε μία δεμένη η οικογένεια, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και για όσα έχουμε χτίσει και θα συνεχίζουμε να χτίζουμε. Για το καλό των παιδιών μας, σας ζητούμε να σεβαστείτε τη δική μας και δική τους ιδιωτικότητα».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις