Κόσμος

Ο Τζεφ Μπέζος άφησε 45.000 ευρώ φιλοδώρημα στο ξενοδοχείο της Βενετίας όπου διέμεινε για τον γάμο του

Ο Μπέζος φέρεται να ξόδεψε για τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες τουλάχιστον 30.000.000 δολάρια

Γαλαντόμος αποδείχθηκε ο Τζεφ Μπέζος ο οποίος φέρεται να άφησε φιλοδώρημα 45.000 ευρώ στο προσωπικό του ξενοδοχείου που έμενε στη Βενετία μαζί με τη νέα του σύζυγο Λόρεν Σάντσεζ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας Il Gazzettino, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα στη Βενετία, φέρεται να άφησε φιλοδώρημα ύψους 45.000 ευρώ στο προσωπικό του επτάστερου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε με τη νέα του σύζυγο, Λόρεν Σάντσεζ.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την είδηση και ότι στα σοκάκια της πόλης πολλοί κάτοικοι μιλούν εδώ και μέρες για την εντυπωσιακά γενναιόδωρη αυτή πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μπέζος φέρεται να ξόδεψε για τον γάμο του στην Γαληνοτάτη που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες έως 30.000.000 δολάρια. Βάσει υπολογισμών, πρόκειται περίπου για το 0,013% της συνολικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πεζεσκιάν βγήκε στους δρόμους της Τεχεράνης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης – Δείτε βίντεο
Χρήστες γέμισαν τα social media με αποθεωτικά σχόλια, λέγοντας πως αυτός είναι ο αληθινός ηγέτης του Ιράν και όχι ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ που παραμένει σε μυστική τοποθεσία υπό τον φόβο ισραηλινής - αμερικανικής επίθεσης
Ο Μαζούντ Πεζεσκιάν
Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone στο Ιράκ - Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Πρόκειται για τον πρώτο Ευρωπαίο που χάνει τη ζωή του στη Μέση Ανατολή - Είναι ένας από τους 6 Γάλλους που χτυπήθηκαν σε επιδρομή drones στην περιοχή της Αρμπίλ
Μέση Ανατολή: Ο Αρνό Φριόν είναι ο Γάλλος στρατιώτης που σκοτώθηκε από drone – Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν: Λιβανέζος ο δράστης – Ο αδελφός κι άλλοι συγγενείς του είχαν σκοτωθεί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Ο 41χρονος έριξε το αυτοκίνητό του γεμάτο με εκρηκτικά στη συναγωγή Temple Israel - Το FBI ανέφερε πως διεξάγει έρευνα για «στοχευμένη πράξη βίας κατά της εβραϊκής κοινότητας»
Επίθεση σε συναγωγή στο Μίσιγκαν