Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Τζιμ Κάρεϊ αποχαιρετά στο Twitter την Μελάνια Τραμπ – Viral το σκίτσο για τη «χειρότερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ»

Ο Τζιμ Κάρεϊ αποχαιρετά στο Twitter την Μελάνια Τραμπ – Viral το σκίτσο για τη «χειρότερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ»
Φωτογραφία Twitter

Έναν όχι και τόσο τρυφερό αποχαιρετισμό επεφύλαξε ο Τζιμ Κάρεϊ για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Ο διάσημος ηθοποιός παρουσίασε στα social media ένα όχι πολύ κολακευτικό πορτρέτο – γελοιογραφία της Μελάνια Τραμπ. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ μάλιστα έγραψε στη μία πλευρά του σκίτσου: «Ω… και αντίο χειρότερη Πρώτη Κυρία». Ο Καναδός ηθοποιός υπονόησε επίσης ότι η Μελάνια Τραμπ σύντομα θα είναι η τρίτη πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. «Ελπίζω ο διακανονισμός να μπορεί να χρηματοδοτήσει τη ζωή σας στο ρηχό τέλος» πρόσθεσε. «Ευχαριστούμε για το τίποτα». 

Δείτε το σκίτσο του Τζιμ Κάρεϊ:

 

Την ημέρα των ταραχών στο Καπιτώλιο, ο Τζιμ Κάρεϊ δημοσίευσε μια εικόνα του τότε Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ως «Covfefe the Killer Clown» (Confefe o Κλόουν Δολοφόνος) και τον επέκρινε για τις προσπάθειές του να «δολοφονήσει την αλήθεια και να μετατρέψει σε όπλο την άγνοια».

 

Confefe ήταν ένας αναγραμματισμός σε tweet του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον Μάιο του 2017 που γράφτηκε αντί της λέξης coverage και έγινε viral.

Τους τελευταίους μήνες, ο Τζιμ Κάρεϊ δημοσίευσε πολιτικές γελοιογραφίες, με τις οποίες εγκαλούσε τους Ρεπουμπλικάνους και γιόρτασε την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις