Κόσμος

Ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν θα κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου

Το καλό παράδειγμα θα δώσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, υπέρμαχοι και οι δυο των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ο ίδιος και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν θα κάνουν μια τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος απέναντι στον νέο κορονοϊό.

“Θα κάνουμε τις αναμνηστικές δόσεις”, δήλωσε ο Μπάιντεν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο ABC News, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε χθες, Τετάρτη και προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα