Κόσμος

Ο Τζο Μπάιντεν ξανά υγιής – Αρνητικός στον κορονοϊό μετά την νόσησή του

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό το βράδυ της Τρίτης (26.07.2022) προς το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε ο γιατρός του, Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια ο Τζο Μπάιντεν, από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες, θα φορά μάσκα, όσο βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Επίσης, θα αυξήσει τα τεστ ανίχνευσης του ιού, για να εντοπισθεί εγκαίρως η περίπτωση επαναμόλυνσης με κορονοϊό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer, αν και φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα, με τον Λευκό Οίκο να κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρόεδρος του διαγωνισμού Μις Υφήλιος ερευνάται για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και όπλων
Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα η οποία έχει ξεκινήσει από το 2024, αναφέρθηκε στον Ρότσα ως "Ραούλ Ρ.", όπως συνηθίζεται στο Μεξικό
Οι διαγωνιζόμενες του Μις Υφήλιος 2025
«Στράβωσε» η Τουρκία με τον καθορισμό ΑΟΖ ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο: «Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων»
Η Τουρκία καταγγέλλει τη συμφωνία και προειδοποιεί τις χώρες της περιοχής να μην στηρίξουν τα «μονομερή βήματα» της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης Νότιας Κύπρου
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Fayez Rasamny