Κόσμος

Ο Τζο Μπάιντεν στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο του προστάτη

Η διάγνωση καρκίνου στον Μπάιντεν ξεσήκωσε και πάλι συζητήσεις για την υγεία του όσο καιρός ήταν πρόεδρος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε το παρών στην τελετή αποφοίτησης του εγγονού του από το λύκειο, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την διάγνωση με καρκίνο του προστάτη.

Ο Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε ευδιάθετος στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram η πρώην πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν και η κόρη του πρώην προέδρου, Άσλεϊ Μπάιντεν που έδωσαν το παρών στην αποφοίτηση του Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν Β’ από το σχολείο Salisbury στο Σόλσμπερι του Κονέκτικατ.

Μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζιλ Μπάιντεν είχε τη λεζάντα: «Περήφανοι γιαγιά και παππούς!

Συγχαρητήρια Χάντερ,είμαστε τόσο περήφανοι για σένα».

Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, με το προσωπικό του γραφείο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξετάστηκε για νέο εύρημα οζιδίου του προστάτη, αφού εμφάνισε αυξανόμενα ουρολογικά συμπτώματα.

Την Παρασκευή διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, που χαρακτηρίζεται από βαθμολογία Gleason 9 (Ομάδα Βαθμού 5) με μετάσταση στα οστά».

Την Τρίτη, το γραφείο του εξέδωσε μια δεύτερη ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι δεν είχε ποτέ διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη πριν από την περασμένη εβδομάδα, ενώ διευκρινίστηκε πως δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις για καρκίνο του προστάτη για πάνω από μια δεκαετία.

Η διάγνωση καρκίνου στον Μπάιντεν ξεσήκωσε και πάλι συζητήσεις για την υγεία του όσο καιρός ήταν πρόεδρος ενώ η οικογένειά του αρνείται πεισματικά πως είχε επιδεινωθεί η πνευματική του υγεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πτήση «θρίλερ» της Flydubai: Οι επιβάτες περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν – «Ακούγαμε κραυγές, έμοιαζε με “τρενάκι του τρόμου”»
Χάος στην πτήση FZ1073 με προορισμό το Ισραήλ - Επιβάτες φέρεται να ακινητοποίησαν τον συγκυβερνήτη πριν από την αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία
Αεροπλάνο της FlyDubai με προορισμό το Ισραήλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία μετά από σήμα έκτακτης ανάγκης στις 30 Σεπτεμβρίου 2026
Χειροπέδες στον συγκυβερνήτη της πτήσης της Flydubai που μαχαίρωσε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους με τους Ισραηλινούς
Σύμφωνα με τον Νετανιάχου, οι μέχρι τώρα ενδείξεις από την έρευνα για το περιστατικό δείχνουν πως ο συγκυβερνήτης προσπάθησε να προκαλέσει τη συντριβή του αεροπλάνου
Αεροπλάνο της FlyDubai με προορισμό το Ισραήλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία μετά από σήμα έκτακτης ανάγκης στις 30 Σεπτεμβρίου 2026
Σοκ στη Νότια Καρολίνα: Μητέρα κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 50 φορές τα δύο παιδιά της 6 και 3 ετών – Το ένα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό
Ορισμένα από τα τραύματα ήταν τόσο βαθιά ώστε έφταναν μέχρι το οστό - Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο παιδιά μόνα και καλυμμένα με αίματα
Η μητέρα που μαχαίρωσε τα παιδιά της στη Νότια Καρολίνα