Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Ο Βαν Κίλμερ διέψευσε τον Μάικλ Ντάγκλας πως πάσχει από καρκίνο

Ο Βαν Κίλμερ διέψευσε τον Μάικλ Ντάγκλας πως πάσχει από καρκίνο

Ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ διέψευσε τις πληροφορίες ότι πάσχει από καρκίνο κι υποστήριξε ότι ο φίλος του Μάικλ Ντάγκλας “δεν ήταν καλά ενημερωμένος” όταν είπε στους δημοσιογράφους ότι η υγεία του Κίλμερ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση διότι πάσχει από καρκίνο στο στόμα.

Ο 56χρονος πρωταγωνιστής επισήμανε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook χθες ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ντάγκλας, τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία του 1996 “Σκιά μέσα στο Σκοτάδι”, εδώ και δύο χρόνια.

“Αγαπώ τον Μάικλ Ντάγκλας αλλά δεν είναι καλά ενημερωμένος… Πριν από σχεδόν δύο χρόνια του ζήτησα να με παραπέμψει σε έναν ειδικό προκειμένου να κάνει διάγνωση σε ένα ογκίδιο που είχα στον λαιμό μου, το οποίο με εμπόδιζε να συνεχίσω την περιοδεία για το έργο μου CITIZEN TWAIN”, έγραψε ο Κίλμερ στην ανάρτησή του.

“Κατέληξα σε μια ομάδα γιατρών στο UCLA και δεν έχω απολύτως κανέναν όγκο. Η γλώσσα μου παραμένει πρησμένη και αναρρώνω με σταθερά βήματα” πρόσθεσε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι έχει γυρίσει τρεις ταινίες τον τελευταίο χρόνο.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κακή κατάσταση της υγείας του Βαλ Κίλμερ μονοπωλούσαν τα πρωτοσέλιδα αφού ο Ντάγκλας είπε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι ο Κίλμερ πάσχει από τον ίδιο τύπο καρκίνου του λάρυγγα που ο ίδιος αντιμετώπισε το 2010.

“Ο Βαλ… αντιμετωπίζει ακριβώς αυτό που είχα κι εγώ και τα πράγματα δεν δείχνουν πολύ καλά για εκείνον” είχε δηλώσει ο Ντάγκλας.

“Οι προσευχές μου τον συντροφεύουν. Για αυτό ακριβώς δεν έχετε ακούσει και πολλά για τον Βαλ το τελευταίο διάστημα”.

Ωστόσο, όπως έγραψε χθες ο Βαλ Κίλμερ δεν κρατά κακία στον Μάικλ Ντάγκλας:

“Ό,τι κι αν οδήγησε τον Μάικλ Ντάγκλας να προβεί σε εικασίες σχετικά με την υγεία μου, είναι αξιαγάπητος και αφοσιωμένος φίλος ενός αριθμού πολύ τυχερών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κανένα κακό”.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε