Κόσμος

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας συνεχίζει να το… κρατάει μανιάτικο στο γιο του, πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και δεν δείχνει διατεθειμένος να τα βρει μαζί τους. Αυτό φάνηκε περίτρανα από την στάση του Άγγλου μονάρχη να μην καλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας θα παραθέσει μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, γεύμα στο παλάτι του Σάντρινγχαμ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως ανέφερε η Daily Mail ανάμεσά στους… βασιλικούς καλεσμένους δεν είναι ούτε ο πρίγκιπας Χάρι, ούτε η γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που δείχνει ότι ο Βρετανός μονάρχης δεν κάλεσε το γιο του και τη γυναίκα του να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι τα πρώτα του Καρόλου στο παλάτι του Σάντρινγχαμ μετά τη στέψη του ως βασιλιάς της Βρετανίας και κάποιοι υπέθεταν ότι θα έκανε μια κίνηση καλής θέλησης προς τους Χάρι και Μέγκαν καλώντας τους εκεί για τις γιορτινές αυτές μέρες. Αμ δε… Ο Κάρολος δεν τους κάλεσε για τα Χριστούγεννα.

Το άλλο… μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας.

Στο γεύμα θα εφυσικά ο άλλος γιος του Καρόλου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ, η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, αλλά και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Daily Mail ανέφερε ότι στο γεύμα ενδέχεται να είναι και το άλλο…. μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Αντριου. Ο αδελφός του Καρόλου, ενεπλάκη στο σκάνδαλο σεξουαλικών εγκλημάτων του… κολλητού του Τζέφρι Επστάιν και κατηγορήθηκε από μια γυναίκα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Το σκάνδαλο ανάγκασε τον Άντριου να παραιτηθεί από τον δημόσιο βίο στις 20 Νοεμβρίου του 2019 και στις 13 Ιανουαρίου του 2022 το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι αφαιρούνται από τον Δούκα οι στρατιωτικές του τιμές και οι βασιλικές του διακρίσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα μεγάλα ΜΜΕ της Νορβηγίας τρέχουν στα δικαστήρια τη Meta: «Θέλει τα δημοσιογραφικά μας περιεχόμενα για να εκπαιδεύει την τεχνητή νοημοσύνη της» 
Οι νορβηγικοί όμιλοι ζητούν προσωρινή διαταγή για να μην τεθούν σε ισχύ στις 20 Νοεμβρίου οι νέοι όροι χρήσης, που αφορούν ακόμη και συνδρομητικό περιεχόμενο
Meta
Η Γαλλία στους δρόμους κατά του ρατσισμού μετά το αιματοκύλισμα στην Τραπ: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για τη ρατσιστική δολοφονία
Ο δράστης πυροβόλησε 128 φορές κατά ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής, ενώ οι διαδηλωτές καταγγέλλουν «κανονικοποίηση του ρατσιστικού μίσους» και ο Μακρόν μιλά για «σημείο καμπής»
Γαλλία, Παρίσι
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο στόχαστρο της Κίνας: Χαρακτήρισε δικτάτορα τον Μάο – Διαλύονται οι διαφημιστικές συνεργασίες, με τον ίδιο και τη La Liga να ζητούν συγγνώμη
Τρεις κινεζικές εταιρείες έκοψαν τους δεσμούς τους με τον Γάλλο σούπερ σταρ, ενώ το θέμα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας
Κιλιάν Εμπαπέ 10
Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Βίνσεντ που βρέθηκε ζωντανός σε νεκροτομείο στις ΗΠΑ: «Δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει»
Το 18 μηνών μωρό κηρύχθηκε νεκρό από πνιγμό και τέσσερις ώρες αργότερα βρέθηκε να αναπνέει στο νεκροτομείο - Οκτώ μήνες αργότερα, ο Βίνσεντ, που είναι πλέον 2 ετών τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα
Ο Βίνσεντ Φιορντιλίνο ήταν 18 μηνών όταν κηρύχθηκε νεκρός από πνιγμό και τέσσερις ώρες αργότερα βρέθηκε να αναπνέει στο νεκροτομείο
Φιλανδία και Νορβηγία σε πρωτοφανή επικοινωνία με Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Τηλεφωνήματα και με Ζελένσκι
Αν και οι ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης απέφευγαν μέχρι τώρα τις επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, Φιλανδία και Νορβηγία «έσπασαν» τη διπλωματική σιωπή για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας
Βλαντιμίρ Πούτιν