Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλει να αποφύγει μια «σκληρή μάχη» με τον πρίγκιπα Χάρι – «Φοβάται τις αποκαλύψεις»

Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλει να αποφύγει μια «σκληρή μάχη» με τον πρίγκιπα Χάρι – «Φοβάται τις αποκαλύψεις»

Σε ένα πρόσφατο ιδιωτικό δείπνο για φίλους που παρέθεσαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα στο Clarence House, οι καλεσμένοι του Βασιλιά έμειναν έκπληκτοι από την έντονη απροθυμία του να αντιμετωπίσει τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι με μια… σκληρή μάχη κατά μέτωπο.

Μπροστά στις κατηγορίες και τις προκλήσεις που το τελευταίο διάστημα εξαπολύει ο Πρίγκιπας Χάρι για το παλάτι, ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, προτιμά να μην απαντά και να σωπάσει.

Ο διάδοχος της Ελισάβετ θέλει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με τον γιο του, όπως αναφέρει ο Τομ Μπάουερ, δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Ο λόγος είναι πως ο Βασιλιάς Κάρολος ξέρει καλά ότι ο Δούκας του Σάσεξ μπορεί να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και για την Καμίλα, για τον λόγο αυτό φοβάται τον γιο του, σχολιάζει ο Μπάουερ.

Ο βασιλιάς Κάρολος άλλωστε, απάντησε στους καλεσμένους του στο δείπνο που παρέθεσε, πως δεν θέλει να συγκρουστεί με τον «αντάρτη των βρετανικών ανακτόρων», με πηγές να ισχυρίζονται πως θα αφήσει το θέμα να… περάσει.

Υπενθυμίζεται ότι, στα απομνημονεύματα του, ο Χάρι κατηγορεί το Μπάκιγχαμ και το πρωτόκολλό του, ενώ αφήνει αιχμές για τον αδερφό του και την Καμίλα, τη γυναίκα που αντικατέστησε τη μητέρα του και βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα του.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν συνομιλίες για την αποκατάσταση των σχέσεων, λίγο πριν στεφθεί ο Κάρολος βασιλιάς. Ιδιαίτερα μάλιστα, μετά την δήλωση του Χάρι στον δημοσιογράφο του βρετανικού δικτύου «ITV», Τομ Μπράντμπι, ότι «η μπάλα είναι στο γήπεδό τους» για συμφιλίωση, αναφερόμενος στη βασιλική οικογένεια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις