Κόσμος

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φόρεσε παπούτσια με τακούνι για να σταθεί δίπλα σε ψηλούς Ρώσους φοιτητές

Στην πολιτική το… ύψος φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος εμφανίστηκε σε συνάντηση με Ρώσους φοιτητές, φορώντας παπούτσια με τακούνι.

Όπως υποστηρίζει η Daily Mail, ο Βλαντίμιρ Πούτιν φόρεσε παπούτσια με τακούνι προκειμένου να μην είναι μεγάλη η διαφορά ύψους με τους νέους που συνάντησε, σε μια ημέρα αφιερώματος στους Ρώσους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος βλέπει… τον κόσμο από τα 1,70 μέτρα.

Μάλιστα ο Πούτιν, είναι μανιακός – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα –  με την εμφάνιση, το ύψος και γενικά τη δημόσια εικόνα του.

Το 2015, μάλιστα η Express ανέφερε ότι μια πηγή από το Κρεμλίνο δήλωσε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να είναι ψηλότερος από τον πρόεδρο στις επίσημες φωτογραφίες. «Γι’ αυτό οι σωματοφύλακές του είναι πάντα κοντύτεροι, για να δίνουν την εντύπωση ότι ο Πούτιν είναι ψηλός», ανέφερε η ίδια πηγή.

putin

TZ  RCPXYVSH RTRMADP  UKRAINE CRISIS PUTIN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1