Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στο κοινοβούλιο απαντά: «Έγινε κατά λάθος»

Ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στο κοινοβούλιο απαντά: «Έγινε κατά λάθος»

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο βουλευτής των Συντηρητικών, Νιλ Πάρις για την επιλογή του να παρακολουθήσει πορνό στο κινητό τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων και αποφάσισε να απαντήσει σε όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος ανέφερε πως “άνοιξε” το εν λόγω πορνογραφικό υλικό κατά λάθος. Ο Πάρις, βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τους Τόρις, αφού το ανέφερε ο ίδιος σε μια επιτροπή Δεοντολογίας στο κοινοβούλιο, δήλωσε χθες ένας εκπρόσωπος τύπου του επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας.

«Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος κάποιο περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο Πάρις απάντησε: «Ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το εξετάσει».

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια γυναίκα υπουργός είπε ότι είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό καθώς αυτός καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων και τον ίδιο βουλευτή να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times που δημοσιεύθηκε σήμερα, η σύζυγος του Πάρις είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος».

«Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», δήλωσε η Σου Πάρις. «Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα».

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να να βλέπει πορνό, ενώ άνθρωποι κοιτάζουν… Αυτές οι κυρίες πολύ δικαιολογημένα είναι θυμωμένες όπως θα ήμουν το ίδιο κι εγώ», είπε η σύζυγος του βουλευτή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις