Κόσμος

«Ο Ζελένσκι έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω» – Απίστευτο σχόλιο Αμερικανού δημοσιογράφου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο Ζελένσκι έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω», είπε – όχι κάποιος Ρώσος στο πλαίσιο του μίσους του για την Ουκρανία – αλλά ένας Αμερικανός δημοσιογράφος! Και το είπε με αφορμή το ντύσιμο του ηγέτη της χώρας στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο των ΗΠΑ.

Το απίστευτο σχόλιο για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το έκανε ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς δημοσιογράφους, ο Τάκερ Κάρλσον. Ο σχολιαστής του μεγάλου αμερικανικού δικτύου Fox News, αναφέρθηκε σε εκπομπή του στην επίσκεψη του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο και έσταξε χολή σε βάρος του Ουκρανού προέδρου για τις ενδυματολογικές επιλογές του (φορούσε πάλι το γνωστό πράσινο φούτερ του) και για την στάση του.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος θυμήθηκε μάλιστα τον Αμερικανό επιχειρηματία Σαμ Μπάνκμαν Φριντ, που χρεοκόπησε πρόσφατα και συνελλήφθη. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX και της εταιρείας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Alameda Research, είχε πάντα μια… ιδιόρρυθμη και εκκεντρική εμφάνιση, που φαίνεται πως έφερε στο μυαλό του Κάρλσον τις ενδυματολογικές επιλογές του Ζελένσκι.

«Τα μίντια, το Κογκρέσο, ο Λευκός Οίκος αγαπάνε αυτό τον περίεργο μικρό τύπο, που τον λένε Σαμ Μπάνκμαν Φριντ. Τον θυμάστε; Κατά κάποιο τρόπο τον θυμήθηκα, όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας έφτασε στο Λευκό Οίκο ντυμένος σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου και άρχισε να ζητάει χρήματα! Παραδόξως κανείς δεν τον πέταξε έξω! Αντίθετα, όλοι έκαναν αυτό που ήθελε», τόνισε ο Αμερικανός δημοσιογράφος για την εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Κάρλσον συνέχισε ακάθεκτος να… πυροβολεί τον Ζελένσκι για τα χρήματα που ζήτησε από τις ΗΠΑ. «Ο ηγέτης μιας ξένης κυβέρνησης ντυμένος με ένα φούτερ μπαίνει στο Κογκρέσο και ζητάει λεφτά. Και έχει και το θράσος να πει σε όσους ήταν εκεί και του έχουν δώσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ότι αυτό δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά μια επένδυση. Αλήθεια, θα τα γυρίσει τα λεφτά;»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός δημοσιογράφος επιτίθεται στην Ουκρανία και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα λεφτά που δίνει στον Ζελένσκι για τον πόλεμο με την Ρωσία. Μάλιστα πολλοί λένε στις ΗΠΑ ότι κάνει προπαγάνδα υπέρ της Ρωσίας, κάτι που ο Κάρλσον είχε αρνηθεί δημόσια πριν καιρό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ίλζε Άιγκνερ: Η πρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας – Ήταν εργάτρια και δεν έχει απολυτήριο Λυκείου
Είναι καθολική στο θρήσκευμα, δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει παιδιά. Παρότι δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου, ούτε απολυτήριο λυκείου, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πολιτική διαδρομή
Η Ίλσε Άιγκνερ 7
Ο Αντόνιο Ταγιάνι στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ – Στο dark web προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της οικογένειάς του
Υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον εκφοβίσει, ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις σύμμαχες χώρες  και ότι η επίθεση σε βάρος του οφείλεται στην θέση της Ιταλίας στο ουκρανικό
Αντόνιο Ταγιάνι
Μήνυμα του ιρανικού στρατού στις ΗΠΑ: Είμαστε πιο ισχυροί  απ’ ό,τι όταν άρχιζε ο πόλεμος
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι σήμερα σε επίπεδο συναγερμού υψηλότερο και πιο ισχυρές από ό,τι ήταν στην αρχή του πολέμου», τόνισε ο εκπρόσωπός τους Μοχαμάντ Ακραμινιά
Ιράν