Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Oh la la Melania! Λουλουδάτη και… μυστηριώδης στο Παρίσι [pics, vids]

Oh la la Melania! Λουλουδάτη και… μυστηριώδης στο Παρίσι [pics, vids]

Όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σε εκείνη και τη Μπριζίτ Τρονιέ. Δυο Πρώτες Κυρίες, δυο γυναίκες με στυλ. Για κάποιους “αντίπαλες”, για τις ίδιες μάλλον όχι. Αν γινόταν διαγωνισμός ανάμεσα στη Μελάνια Τραμπ και την κυρία Μακρόν, θα κέρδιζε η πρώτη. Και μάλλον της Τρονιέ δεν θα της καιγόταν… “καρφάκι”.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν, αναμφίβολα, η μεγάλη πρωταγωνίστρια της Ημέρας της Βαστίλης, της εθνικής επετείου της Γαλλίας. Στη στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, επίτιμος καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευμένος φυσικά από τη σύζυγό του.

Η Μελάνια Τραμπ αυτή τη φορά δεν φόρεσε φουστάνι στα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας, όπως στο δείπνο με τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μπριζίτ Τρονιέ στο εστιατόριο του Πύργου του Άιφελ. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με λουλούδια και γαλάζια ζώνη, αμάνικο και μέχρι το γόνατο. Έχει άλλωστε το σώμα να το αναδείξει. Το συνδύασε με εντυπωσιακές, ψηλοτάκουνες γαλάζιες γόβες.

Η στιγμή που βρήκε από την προεδρική λιμουζίνα όταν “το κτήνος” έφτασε στην Place de la Concorde όπου είχε στηθεί η εξέδρα των επισήμων, με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου να της δίνουν ένα… μυστήριο, όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν.

Η Μπριζίτ Τρονιέ, με το πρασινωπό ταγιέρ και τις nude γόβες, ήταν εκεί για να υποδεχτεί τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (σ.σ. ο Εμανουέλ Μακρόν κατέβαινε σε στρατιωτικό τζιπ τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων). Και αφού όλοι πήραν τις θέσεις τους και έφτασε και ο Γάλλος πρόεδρος, ξεκίνησε η παρέλαση.

Σημειωτέον πως ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται στις φωτογραφίες να φορά ακουστικό για να ακούει τη μετάφραση από τα γαλλικά, η Μελάνια δεν φαίνεται αν φοράει. Άλλωστε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μιλάει πέντε γλώσσες, μεταξύ των οποίων και γαλλικά και το έδειξε όταν τις πρώτες ώρες της παραμονής της στο Παρίσι, επισκέφτηκε νοσοκομείο Παίδων και μίλησε γαλλικά.

Αφού τελείωσε η στρατιωτική παρέλαση και τα δυο “πρώτα” ζευγάρια περπάτησαν λίγο στο πλακόστρωτο, οι Τραμπ μπήκαν στη λιμουζίνα τους και λίγα λεπτά μετά βρίσκοταν στο Air Force One για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στις ΗΠΑ. Άλλωστε, έχουν πλάνα να περάσουν το Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ της οικογένειας Τραμπ στο Μπέντμινστερ στο Νιου Τζέρσει…

Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ / AFP POOL, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε