Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι BTS μαζί με τον Τζίμι Φάλον στο «The Tonight Show» (video)

Οι BTS μαζί με τον Τζίμι Φάλον στο «The Tonight Show» (video)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι superstar της K-pop οι BTS εντυπωσιάζουν πάλι. Μαζί με τον παρουσιαστή του τηλεοπτικού σόου Τζίμι Φάλον και το συγκρότημα The Roots τραγούδησαν a capella το πιο πρόσφατο single τους «Dynamite».

Οι BTS όλη την εβδομάδα θα εμφανίζονται στη βραδινή εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», θα παίζουν παιχνίδια, θα παρουσιάζουν σκετς και θα παίρνουν συνεντεύξεις. «Μας αρέσει να έχουμε τους BTS στην εκπομπή. Αυτοί οι τύπο είναι απίστευτοι και απλά ξέρετε ότι θα δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο για να κάνουν την παράσταση τους αξέχαστη» ανέφερε ο Τζίμι Φάλον.

https://twitter.com/FallonTonight/status/1311162511614451712

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γκρουπ BTS εμφανίζεται στο σόου, αφού νωρίτερα φέτος τα μέλη του συμμετείχαν στο ειδικό επεισόδιο «Subway Special». Στη διάρκεια του οποίου τραγούδησαν μέσα σε βαγόνι τρένου αφού πέρασαν από τον τερματικό σταθμό Grand Central του Μανχάταν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (26 – 27.09.2020) οι BTS ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους «BE» τον Νοέμβριο. Επιπλέον παρουσίασαν πρώτη φορά το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Dynamite» σε virtual συναυλία στο παιχνίδι Fortnite την περασμένη εβδομάδα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις