Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Οι δύο απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ για τη συμφιλίωση με την Κέιτ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ

Οι δύο απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ για τη συμφιλίωση με την Κέιτ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ

Όχι μία, αλλά δύο απαιτήσεις έχει η Μέγκαν Μαρκλ πριν αυτή και ο σύζυγός της ο πρίγκιπας Χάρι μπορέσουν να τα ξαναβρούν με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, υποστηρίζει βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Λέγεται ότι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο οι σχέσεις των Sussex με τη βασιλική οικογένεια είναι τεταμένες από τότε που αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Τώρα, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn ισχυρίζεται ότι, ενώ ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι πρόθυμοι για συμφιλίωση, η Μέγκαν δεν είναι ακόμα έτοιμη και υπάρχουν δύο πράγματα που εμποδίζουν τη συμφιλίωση.

Οι δύο προϋποθέσεις για τη συμφιλίωση Μέγκαν και Χάρι με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ

Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα The Mirror, ο Tom Quinn είπε: «Ο Χάρι θα ήθελε συμφιλίωση, αλλά στηρίζει απόλυτα την σύζυγό του και μέχρι να νιώσει ότι η βασιλική οικογένεια της φέρεται αρκετά καλά – και της ζητάει ταπεινά συγγνώμη για το παρελθόν – δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο».

Από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις – φωτιά, σε διάφορες συνεντεύξεις που έχουν δώσει, όπως αυτή στην Όπρα Γουίνφρεϊ και στη σειρά του Netflix για τη ζωή τους.

Ο βασιλικός σχολιαστής Tom Quinn μάλιστα υποστήριξε ότι η Μέγκαν εμποδίζει τον Χάρι να συμμετάσχει σε «ειρηνευτικές συνομιλίες» με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, καθώς εκφράζει επιφυλάξεις που δεν επιτρέπουν στον σύζυγό της να τείνει «κλάδο ελαίας» ακόμα και μετά τη διάγνωση καρκίνου της Κέιτ.

Ο Quinn δήλωσε ωστόσο ότι η ασθένεια της Κέιτ δημιουργεί ελπίδες για συμφιλίωση.

«Υπάρχει μια αλλαγή από τότε που αρρώστησε η Κέιτ. Ο Χάρι και η Μέγκαν νιώθουν πράγματι την ανάγκη να τείνουν κλάδο ελαίας, αλλά η αίσθηση αδικίας που νιώθει η Μέγκαν, εξακολουθεί να εμποδίζει να γίνει κάτι ουσιαστικό.

Η ασθένεια συχνά φέρνει πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε αντιπαράθεση, και στο Παλάτι του Κένσινγκτον υπήρχαν ελπίδες ότι η ασθέενια της Κέιτ θα μπορούσε να το πετύχει αυτό».

Ο βασιλικός συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν καταβάλλει προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους Sussexes και έχουν καλέσει την Μέγκαν και τον Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια επίσκεψη, ενθαρρύνοντάς τους να φέρουν μαζί τους τον Άρτσι και την Λίλιμπετ, αλλά η Μέγκαν αρνήθηκε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε.

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στον Χάρι και την Μέγκαν να φέρουν τα παιδιά τους και να προσπαθήσουν τα δύο ζευγάρια με τις οικογένειές τους να τα ξαναβρούν, αλλά η πρόταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής».

Η σχέση μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ έχει τεθεί σε δοκιμασία μετά τις αποκαλύψεις των Sussexes για τη βασιλική ζωή.

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο «Spare», ο Χάρι διατύπωσε αρκετούς ισχυρισμούς κατά του αδελφού του και της Κέιτ Μίντλετον.

Ειδικότερα, στο βιβλίο του ο Χάρι αφηγείται έναν άγριο καβγά με τον αδερφό του Γουίλιαμ, ισχυριζόμενος ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας χαρακτήρισε την Μέγκαν «αγενή» και «σκληρή».

Ο Χάρι συνεχίζει λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια αυτού του καβγά, ο Γουίλιαμ «με άρπαξε από τον γιακά και με έριξε στο πάτωμα».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις