Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι φωτογραφίες έκρυβαν την αλήθεια – Όταν παρέλαβαν τα ψώνια, δεν ήταν αυτό που περίμεναν

Οι φωτογραφίες έκρυβαν την αλήθεια – Όταν παρέλαβαν τα ψώνια, δεν ήταν αυτό που περίμεναν

Απίστευτα περιστατικά με αγορές που… δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμεναν. Δείτε μερικα΄ξεκαρδιστικά παραδείγματα online αγορών που… άφησαν μία πικρή γεύση στα θύματα…

Δείτε μερικά ξεκαρδιστικά παραδείγματα online αγορών… Σίγουρα δεν γελούσαν όταν η παραγγελία έφτασε σπίτι τους, καθώς άλλα αγόρασαν, και άλλα έφτασαν ως παραγγελία στο σπίτι τους. Πόσοι από εσάς έχετε παραγγείλει κάτι από το διαδίκτυο και σας έχει έρθει κάτι τελείως διαφορετικό στην πόρτα σας;

Δεν είστε οι μόνοι, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που η παραγγελία τους… άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί άλλα να έδειχνε η φωτογραφία και άλλο να τους ήρθε, όμως προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βγάλουν φωτογραφία με το τι παρήγγειλαν και τι τους ήρθε. Οι φωτογραφίες είναι τώρα viral και εκτός από το γέλιο που προκαλούν σε όσους τις βλέπουν, προκαλούν και ανησυχία! Μετά από αυτές τις άστοχες αγορές, κανείς πια δεν θα θέλει να αγοράσει ξανά από online καταστήματα.

Και λογικό αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των διαδικτυακών καταστημάτων που υπόσχονται ρούχα και αντικείμενα σε προσιτές τιμές που συχνά είναι απομιμήσεις και δεν έχουν καμία σχέση όμως με το αρχικό προϊόν. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

https://www.youtube.com/watch?v=BSAxuh4zY6Y

Τι να προσέχετε στις αγορές σας

Για να μην βρεθείτε προ… εκπλήξεως, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειατι να κάνετε αγορές μεγάλης αξίας ή αγορά μέσω ίντερνετ.
– Κάντε έρευνα αγοράς από νωρίς. Βρείτε και ξεχωρίστε τα προϊόντα που ίσως σας ενδιαφέρουν, σημειώστε την τιμή τους για να μπορέσετε πιο εύκολα να έχετε πραγματική εικόνα του ύψους των εκπτώσεων που θα ανακοινωθούν τις ημέρες των μεγάλων προσφορών.
– Μην κάνετε βιαστικές αγορές. Αγοράστε μόνο τα πραγματικά που χρειάζεστε ή που τον υπόλοιπο χρόνο θα είναι απαγορευτική η τιμή τους για την τσέπη σας.
– Μην αγοράσετε ένα προϊόν απλά και μόνο γιατί θα το βρείτε σε προσφορά. Μελετήστε όσο καλύτερα μπορείτε και διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
– Αξιοποιήστε το ίντερνετ, και χρησιμοποιήστε το για να εντοπίσετε εναλλακτικά προϊόντα, αλλά και κριτικές για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
– Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα προϊόν μεγάλης αξίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αξιολογήσετε την αξιοπιστία και την ποιότητα εξυπηρέτησης του συγκεκριμένου πωλητή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις