Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Οι «Ghostbusters» έπιασαν φάντασμα στην κάμερα [vid]

Οι «Ghostbusters» έπιασαν φάντασμα στην κάμερα [vid]

Μετά από 15 χρόνια στο κυνήγι φαντασμάτων, η ομάδα Most Haunted κατάφερε να απαθανατίσει φάντασμα στην κάμερα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν με πάθος.

Ανέκαθεν ήταν στόχος τους να πιάσουν ένα φάντασμα στην κάμερα. Μπορεί να χρειάστηκαν 15 χρόνια, αλλά πέτυχαν τον στόχο τους.

Λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Κλειδώνονται σε ένα στοιχειωμένο μέρος για 24 ώρες προκειμένου να εξερευνήσουν τα ανεξήγητα μυστήρια και τα απτά στοιχεία ζωής μετά τον θάνατο.

Η Yvette Fielding και η ομάδα της δραστηριοποιούνται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και ΗΠΑ με την ελπίδα να παρατηρήσουν τα παραφυσικά φαινόμενα.

Φάντασμα σε αρχοντικό του 1630

Το επίμαχο βίντεο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017 αλλά κάνει ξάνα τον γύρο του διαδικτύου.

Τραβήχτηκε στο συγκρότημα Wentworth Woodhouse Stable στο South Yorkshire. Είχε χτιστεί το 1630 από τον Thomas Wentworth, τον πρώτο κόμη του Strafford.

Η φιγούρα που κατέγραψαν στην κάμερα αποτέλεσε το “πιο πρωτοποριακό υλικό που έχουμε καταγράψει ποτέ”. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η Yvette Fielding.

“Αντί να μας δώσει τις απαντήσεις που ψάχναμε, απλά μας δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα. Ήταν η παρουσία του πνεύματος μιας ψυχής ή κάτι άλλο που δεν θα καταλάβουμε ποτέ”;

“Δεν είδαμε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν έχουμε εξήγηση για αυτό που είδαμε. Η φιγούρα φαίνεται λεπτομερώς. Είναι ένα παράξενο μέρος”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις