Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι γιατροί έδιωξαν τον Μπερλουσκόνι από την Ιταλία

Οι γιατροί έδιωξαν τον Μπερλουσκόνι από την Ιταλία

Το Μιλάνο είναι η λατρεία του αλλά μόλις οι γιατροί του είπαν πως είναι καλύτερο να φύγει, δεν το σκέφτηκε λεπτό. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι πλέον 83 ετών με πολλά προβλήματα υγείας και ανήκει σε εκείνους που απειλούνται πρώτοι από τον κορονοϊό.

Από τη στιγμή που έφυγε από το Μιλάνο, ο Μπερλουσκόνι βρήκε «καταφύγιο» στην νοτιοανατολική Γαλλία. Εκεί βρίσκεται, εδώ και 15 μέρες, στην κοινότητα Σατονέφ-Γκρας σε «ιδιωτικό ταξίδι».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της κοινότητας, Εμανουέλ Ντελμότ, ο Μπερλουσκόνι “έρχεται πολλές φορές το χρόνο για διακοπές στο κτήμα του όπου κάνει το κρασί και το λάδι του”.

Click4more Κλείνει αύριο ένα από τα αεροδρόμια της Ρώμης λόγω κορονοϊού – Λουκέτο στον έναν τερματικό σταθμό του Σαρλ ντε Γκολ!

“Πρόκειται για ιδιωτικό ταξίδι”, συνέχισε ο δήμαρχος, ο οποίος ενημερώνεται εν γένει “από ευγένεια” από τον οικονόμο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας για να μην ανησυχήσουν οι γείτονες από την παρουσία φρουρών.

Κατά τη La Stampa ότι ο αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια θα έφευγε από το Μιλάνο για τη νοτιοανατολική Γαλλία για να “περάσει με μεγαλύτερη ηρεμία” την “πολύ δύσκολη” αυτή ώρα που ζει η μητρόπολη του ιταλικού βορρά όπου βρίσκεται σε έξαρση η επιδημία του κορονοϊού.

Την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μπερλουσκόνι να προστατευτεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Adnkronos. Από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται ο Μπερλουσκόνι μαζί με την κόρη του, συνεχίζει να μετέχει σε συνεδριάσεις για την επιδημία, διευκρίνισε το πρακτορείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις