Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι γκριμάτσες του George και η… μικρή Ελισάβετ [pics]

Οι γκριμάτσες του George και η… μικρή Ελισάβετ [pics]

Ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος και η αδερφή του Σάρλοτ, παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, έκλεψαν την παράσταση και από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τους επίσημους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 91 χρόνων της. Ο George ήταν όλο… γκριμάτσες και η αδερφή του, όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο γίνεται… ίδια η Ελισάβετ.

Τα δυο πιτσιρίκια ήταν μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή επίδειξη των βρετανικών μαχητικών στον λονδρέζικο ουρανό.

Αρχικά, ο Γεώργιος και η Σάρλοτ “συνελήφθησαν” από τον φωτογραφικό φακό να κοιτούν από ένα παράθυρο του Μπάκιγχαμ τη στιγμή που η άμαξα μετέφερε πίσω στο παλάτι τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγο της δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο.

Αργότερα, στο μπαλκόνι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν κατενθουσιασμένοι τις επιδείξεις. Ο 3 ετών Γεώργιος φορούσε μπεζ μπλούζα και τιράντες ενώ η 2 ετών αδερφή του ήταν… ασορτί με τη μαμά της και φορούσε ροζ φουστάνι.

Η ομοιότητα της Σάρλον με την πρόγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ είναι απίστευτη, με τη μικρή πριγκίπισσα όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει με τη βασίλισσα. Ο δε αδερφό της, George δεν… σταματούσε τις γκριμάτσες και κάποιοι, όταν τον είδαν συνοφρυωμένο να ακουμπά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, σχολίασαν πως μάλλον σκέφτεται το… μέλλον του, ως βασιλιάς της χώρας προφανώς…

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε