Κόσμος

Οι Ιταλοί έκαναν προσωρινή κατάσχεση σε σούπερ γιοτ που φημολογείται ότι ανήκει στον Πούτιν

Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Ντανιέλε Φράνκο, αποφάσισε την προσωρινή κατάσχεση του γιοτ Σεχραζάτ, το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Τοσκάνης, Μαρίνα Ντι Καράρα.

Η ιταλική κυβέρνηση υπογράμμισε ότι προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων το άτομο που επισήμως εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του γιοτ, δείχνει να συνδέεται με υψηλόβαθμα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης και Ρώσους πολίτες που έχουν ήδη συμπεριληφθεί σε λίστες κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ιταλικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι το Σεχραζάτ ανήκει στον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πρόκειται για “σούπερ γιοτ” μήκους 140 μέτρων, με 6 καταστρώματα και 2 σημεία για προσγείωση ελικοπτέρων. Φέρει σημαία των νήσων Κέιμαν και η αξία του υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η τραγική ιστορία του 15χρονου που πέθανε από σκληρά challenges στο ίντερνετ: «Τον βασάνιζαν για 50 ημέρες» λέει ο πατέρας του
Ο 15χρονος πέθανε λόγω του blackout challenge, δηλαδή ασφυξίας στον εαυτό του για να νιώσει μία σύντομη ζάλη - «Αν ήξερα όλα αυτά που ξέρω σήμερα, ο Χριστόφορός μου θα ήταν παρών» λέει ο πατέρας του παιδιού
15χρονος
Πώς ο Τραμπ πέρασε μέσα σε 24 ώρες από το να απειλεί με εξόντωση το Ιράν στο να συμφωνήσει σε εκεχειρία 2 εβδομάδων
O Τραμπ ενδέχεται να έκανε πίσω εξαιτίας μιας απλής πραγματικότητας: H κλιμάκωση θα μπορούσε να εμπλέξει τις ΗΠΑ σε έναν «ατέρμονο πόλεμο», όπως εκείνους που ταλαιπώρησαν τους προκατόχους του
Ντόναλντ Τραμπ 6