Κόσμος

Οι κερασιές άνθισαν στο Τόκιο! Εντυπωσιακές εικόνες [pics]

Οι κερασιές άνθισαν στην Ιαπωνία και χιλιάδες τουρίστες και κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Ueno Park του Τόκιο για να θαυμάσουν την ομορφιά αυτή της φύσης που σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης.

Η Ιαπωνία είχε ανακοινώσει ότι η άνοιξη θα άρχιζε στις 21 Μαρτίου καθώς είχαν ανθίσει οι κερασιές στον βωμό Γιασακούνι. Ωστόσο αυτό δεν είχε συμβεί σε άλλα μέρη της χώρας, λόγω του κρύου που επικράτησε ξαφνικά.

Σήμερα η θερμοκρασία ανέβηκε στους 17 βαθμούς Κελσίου και έκανε τον κόσμο να βγει στα πάρκα για να τηρήσει την παράδοση “hamami”, δηλαδή να δει και να θαυμάσει τα υπέροχα ροζ λουλούδια των κερασιών.

Κάτω από τις ανθισμένες κερασιές, κάτοικοι του Τόκιο έκαναν πικ-νικ, όπως και εργαζόμενοι μετά τη δουλειά τους.
Μοναχοί περπατούσαν στα μονοπάτια του πάρκου Ueno παίζοντας φλάουτο, ενώ ο κόσμος μέσα σε βάρκες στο ποτάμι μπροστά από τον περίβολο των Αυτοκρατορικών Ανακτόρων στο Τόκιο θαύμαζε το τοπίο.

ΦΩΤΟ: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Το σχέδιο Τραμπ για τη Γροιλανδία – Ζητά λευκή επιταγή για στρατιωτική παρουσία με αντάλλαγμα να μην επιβάλλει δασμούς
Οι ΗΠΑ προσπαθούν να αλλάξουν την αμυντική συμφωνία με τη Δανία η οποία προβλέπει πως για κάθε αλλαγή στις στρατιωτικές επιχειρήσεις ή εγκαταστάσεις, θα πρέπει να ενημερώνεται τόσο η Δανία όσο και η Γροιλανδία
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δικαιολόγησε τη νέα μελανιά στο χέρι του: «Το χτύπησα στο τραπέζι, είναι παρενέργεια της ασπιρίνης»
«Όταν παίρνεις τη μεγάλη ασπιρίνη, σου λένε ότι θα έχεις μώλωπες. Ο γιατρός μου είπε: "Δεν χρειάζεται να την παίρνετε, κύριε, είστε πολύ υγιής". Αλλά εγώ απάντησα: "Δεν παίρνω κανένα ρίσκο"»
H μελανιά στο χέρι του Τραμπ
Οι Βρυξέλλες γύρισαν την «πλάτη» στο «συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Αμφιβολίες και επιφυλακτικότητα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη, μετά την υπαναχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ για δασμούς και Γροιλανδία - Κανένας εφησυχασμός για τα σχέδια και τις βλέψεις του
Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν