Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι πιο όμορφοι Βρετανοί που ψάχνουν… ταίρι [pics]

Φωτό από Dailymail
Φωτό από Dailymail

Το Tinder, το γνωστό application για ερωτικές γνωριμίες, ανέδειξε τα πιο δημοφιλή προφίλ. Πρόκειται για τους πιο “όμορφους” Βρετανούς που ψάχνουν το… άλλο τους μισό. Ο επικοινωνιολόγος του Tinder δίνει και tips για να βρει κάποιος τον έρωτα πιο εύκολα.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, ενώ καθημερινά κλείνουν πάνω από 1,5 ραντεβού. Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς “ραντεβούληδες” είναι μια 23χρονη υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων, ένας 34χρονος σχεδιαστής παιχνιδιών και ένας 28χρονος τραγουδιστής.

Φωτό από Dailymail

Και μπορεί να κάνουν θραύση και τα προφίλ τους να είναι τα πιο “πολυχτηπημένα”, ωστόσο έχουν ζήσει, όπως λένε, μεγάλες παρωδίες. Οι ίδιοι λένε ότι τους έχουν στήσει πολλές φορές, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν περάσει χάλια.

Η κοινωνιολόγος του Tinder Jessica Carbino, ανέφερε στη Daily Mail: “Αυτοί οι οποίοι τα πάνε καλά στο Tinder δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα οι πιο ελκυστικοί σε ένα δωμάτιο. Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν φτάνει ένα πραγματικό προφίλ παρουσιάζοντας τον πραγματικό εαυτό τους και βγαίνουν έξω με ανθρώπους που επισκέπτονται τα προφίλ και καταλαβαίνουν ότι ταιριάζουν”.

Φωτό από facebook

Μάλιστα αποκάλυψε και κάποιας tips για να μπορέσει να βρει κάποιος τον έρωτα πιο εύκολα. Κάποιος που χαμογελάει, δείχνοντας τα δόντια του έχει 14% πιθανότητες να βρει ταίρι.

Φωτό από facebook

Οι πιθανότητες να συναντήσει κάποιος τον έρωτα αυξάνονται για όσους φοράνε έντονα χρώματα, ενώ μειώνονται για όσους φοράνε γυαλιά. Οι φωτογραφίες που κοιτάει κάποιος την κάμερα, βοηθούν επίσης ενώ και το να έχεις πληροφορίες στο προφίλ σου που μπορούν να αρχίσουν κουβέντα είναι καλό.

Φωτό από facebook

Φωτό από facebook

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε