Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι πτήσεις της British Airways πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις

Οι πτήσεις της British Airways πραγματοποιούνται με καθυστερήσεις

Το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι αναμένει για σήμερα, καθυστερήσεις, αλλά κι ακυρώσεις πτήσεων της British Airways.

Οι αρχές του αεροδρομίου συνιστούν στους επιβάτες, να μην επιλέγουν να κινηθούν προς αυτό, εκτός κι αν έχουν διευθετήσει το ζήτημα των εισιτηρίων τους και μπορούν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους.

Η British Airways άρχισε να διεξάγει σήμερα τις πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ, μετά το χάος που προκλήθηκε χθες (28.05.2017) από την διακοπή λειτουργίας ενός παγκόσμιου ηλεκτρονικού συστήματος, με συνέπεια την καθήλωση των αεροσκαφών και την ακύρωση των πτήσεων της.

“Μετά το πρόβλημα που προκλήθηκε χθες σε παγκόσμιο επίπεδο με τις πτήσεις της British Airways, καθυστερήσεις, αλλά κι ακυρώσεις πτήσεων αναμένονται και σήμερα,” ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση του Χίθροου, σήμερα. “Οι επιβάτες που είχαν πτήσεις οι οποίες ακυρώθηκαν, δεν πρέπει να πάνε σήμερα στο αεροδρόμιο, εκτός κι αν έχουν μεριμνήσει για να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση,” τονίζει η ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε