Κόσμος

Οι τελευταίες στιγμές της σουπερστάρ Σρίντεβι – Πνίγηκε στην μπανιέρα [vid]

Η Ινδή σουπερστάρ Σρίντεβι πνίγηκε στην μπανιέρα του δωματίου της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ντουμπάι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Σρίντεβι, που βρισκόταν στο Ντουμπάι για τον γάμο ανιψιού της, πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Η διάσημη ηθοποιός, σύμφωνα με την αστυνομία, έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε στην μπανιέρα.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στην εισαγγελία “η οποία θα προβεί στις συνήθεις νομικές ενέργειες”, πρόσθεσε, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Dailymail φαίνεται η 54χρονη Σρίντεβι να χορεύει με τον άντρα της για τελευταία φορά στον γάμο του ανιψιού της.

Λίγες μέρες μετά τη λήψη του βίντεο η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε στην μπανιέρα.

Ο σύζυγός της Boney Kapoor ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Την είχε προσκαλέσει να βγουν για δείπνο και εκείνη πήγε στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί.

Πρωταγωνίστρια σε 300 ταινίες η Σρίντεβι

Στην πολυετή καριέρα της η Σρίντεβι πρωταγωνίστησε σε 300 ταινίες. Είχε τιμηθεί με το Πάντμα Σρι, την τέταρτη ανώτατη διάκριση με την οποία βραβεύονται πολίτες.

Καταγόταν από το κρατίδιο Τάμιλ Νάντου και άρχισε να παίζει σε ηλικία μόλις 4 ετών. Αργότερα, εγκατέλειψε το σχολείο για να αφιερωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο Μπόλιγουντ το 1979 με την ταινία Solva Sawan (“Η 14η Άνοιξη”) και εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μετά τον γάμο της με τον παραγωγό Μπόνεϊ Καπούρ το 1996 αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο. Επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 15 χρόνια αργότερα με την ταινία “English Vinglish” όπου έπαιζε μια νοικοκυρά που προσπαθεί να μάθει αγγλικά.

Η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ταινία “Mom” (2017) στο ρόλο μιας μητέρας που εκδικείται τον βιασμό της κόρης της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση κατασκοπείας στη Βρετανία: Μέλος του Βασιλικού Ναυτικού κατηγορείται ότι συγκέντρωνε απόρρητες πληροφορίες υπέρ ξένης δύναμης
Σε βάρος του 24χρονου Τέντι Γιανγκ απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες - Οι βρετανικές αρχές δεν έχουν κατονομάσει επισήμως τη συγκεκριμένη ξένη δύναμη, ωστόσο το Sky News αναφέρει ότι πρόκειται για τη Ρωσία, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί
Ναύτες στη Βρετανία
Φουντώνει η μαθητική εξέγερση στη Γαλλία - Νέα πανεθνική κινητοποίηση σήμερα, κλειστά σχολεία
Είναι η δεύτερη φορά που μαθητές, φοιτητές και συνδικάτα διαδηλώνουν μέσα στην εβδομάδα, μετά την μεγάλη κινητοποιήση της Τρίτης (06.10.2026) - Ανησυχία στην κυβέρνηση για μαζικά συλλαλητήρια
Διαδηλώσεις στη Γαλλία
Κρίστα Πάικ: Οι πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την αποτυχημένη εκτέλεση – «Είναι θυμωμένη, αποπροσανατολισμένη, με αλυσίδες χεροπόδαρα»
«Πού είμαι; ποιοι είστε εσείς», τα πρώτα της λόγια αφού ξύπνησε στο νοσοκομείο - Πάσχει από πνευμονία ενώ έχει και θρόμβο στο χέρι
Κρίστα Πάικ
CNN: Με φόντο το «χρυσαφένιο φως» της Ακρόπολης, η ομιλία Ρούμπιο στην Πνύκα σκιαγραφεί τη «μετά – MAGA» πολιτική και φουντώνει τα σενάρια για τον Λευκό Οίκο
Η προειδοποίηση για την παρακμή της Δύσης και οι προσωπικές φιλοδοξίες του Αμερικανού ΥΠΕΞ στο επίκεντρο του ξένου Τύπου
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο με φόντο την Ακρόπολη