Κόσμος

Οι τούμπες του εξαγριωμένου ποδηλάτη – Video

''Τρελλάθηκε'' ο ποδηλάτης που έφαγε πρόστιμο περίπου 20 ευρώ γιατί ήταν εκτός του ποδηλατοδρόμου και βάλθηκε να αποδείξει στην τροχαία πόσο επικίνδυνος είναι.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο 29χρονος Νεουορκέζος Casey Neistat με το πρόστιμο στο χέρι άρχισε να οδηγάει εντός μόνο του ποδηλατόδρομου, αδιαφορώντας για τα εμπόδια και την υγεία του.
 
Οδηγώντας νόμιμα τράκαρε πάνω σε περιπολικά, ταξί, φορτηγά, ακόμα και μπάρες που όλα παρανόμως βρίσκονταν πάνω στον ποδηλατόδρομο.
 
Δείτε το video
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Αγώνας επιβίωσης χωρίς νερό και τρόφιμα – Συγκλονιστικές διασώσεις στα ερείπια, αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες
3χρονο αγόρι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 6 ημέρες μετά τον σεισμό - Αυξάνονται ο κίνδυνος για επιδημίες στη Βενεζουέλα
REUTERS
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Ανάλυση BBC: Από τη σύνταξη του Τρούμαν στα δισεκατομμύρια του Τραμπ – Αντιδράσεις για τα 2,2 δισ. του Αμερικανού προέδρου
«Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Τραμπ και τους προηγούμενους προέδρους - Το να κερδίζει κανείς τεράστια ποσά όσο βρίσκεται στην εξουσία μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά είναι ανήθικο»
Ντόναλντ Τραμπ