Κόσμος

Οι χάκερ το νέο “όπλο” του Ιράν – Κατάφεραν να διεισδύσουν σε 16 χώρες!

Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις συστηματικές επιθέσεις σε ευαίσθητους τομείς της άμυνας, της παραγωγής ενέργειας και των αερομεταφορών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ιρανικός κυβερνοπόλεμος κατά ΗΠΑ, Τουρκίας και άλλων 14 χωρών έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις τα τελευταία δυο χρόνια.

Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις συστηματικές επιθέσεις σε ευαίσθητους τομείς της άμυνας, της παραγωγής ενέργειας και των αερομεταφορών. Οι ιρανοί χάκερ δρουν συστηματικά και συντονισμένα και έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά τη “σκιώδη” δράση των Ιρανών στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ευρώπη «φλέγεται» από πρωτοφανές κύμα καύσωνα: Σε «κόκκινο» συναγερμό πολλές χώρες, δεκάδες οι θάνατοι
Η Γαλλία είναι η χώρα που έχει χτυπηθεί περισσότερο από τον καύσωνα, καθώς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών τουλάχιστον 40 θάνατοι καταγράφονται από πνιγμούς και θερμοπληξία
Κύμα καύσωνα χτυπά την Ευρώπη