Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι υποψίες στη μητέρα! Κατηγορείται πως πέταξε το μωρό της από τον 6ο όροφο

Οι υποψίες στη μητέρα! Κατηγορείται πως πέταξε το μωρό της από τον 6ο όροφο

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 23χρονη Gemma Procter. Κατηγορείται πως έριξε το μωρό της από το παράθυρο του 6ου ορόφου.

Η 23χρονη μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τη δολοφονία του 18 μηνών γιου της. Συγκεκριμένα πως πέταξε το μωρό της από τον 6ο όροφο.

Η φωνή της Gemma Procter ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά της, την ηλικία της και το γεγονός πως καταλαβαίνει τις κατηγορίες εναντίον της.

Αρνείται πως δολοφόνησε το μωρό της

Η νεαρή μητέρα έριξε τον 18 μηνών Elliot Procter από το παράθυρο 6ου ορόφου πολυκατοικίας στο Μπράντφορντ το Σάββατο. Η ίδια αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας του γιου της.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της είπε στο δικαστήριο πως ήταν ένα “τραγικό γεγονός”. “Είναι σαφές ότι είναι τρομακτικό και τραυματικό περιστατικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Η οικογένεια της κατηγορούμενης είναι στο δικαστήριο και τη στηρίζει. Αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας”.

“Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 μ.μ. Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους μάρτυρες να παρουσιαστούν. Όποιος έχει οποιοδήποτε βίντεο ή έχουν δει οτιδήποτε πριν το τραγικό συμβάν. Αυτό μπορεί να αφορά και μάρτυρες στους άλλους ορόφους της πολυκατοικίας. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να έχουν δει. Μπορεί να θεωρούν ότι είναι ασήμαντα αλλά για εμάς μπορεί να είναι σημαντικά”.

Μετά το τραγικό συμβάν πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες διάσωσης του μικρού παιδιού που σύμφωνα με μάρτυρες ήταν γυμνό. Παρά τις απόπειρες όμως των κατοίκων στην περιοχή, η αστυνομία ανέφερε πως ήταν εμφανές ότι είχε πεθάνει από την πτώση.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις