Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Οικογενειακή βόλτα για τους Κλίντον στους δρόμους του Μανχάταν

Οικογενειακή βόλτα για τους Κλίντον στους δρόμους του Μανχάταν

Ημέρες γιορτών και η οικογένεια Κλίντον έκανε την καθιερωμένη της βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης την Κυριακή, με τα χαμόγελα να ρέουν άφθονα.

Η έγκυος Τσέλσι Κλίντον φωτογραφήθηκε σε μια εορταστική βόλτα με τον άντρα και την κόρη της, ενώ μαζί τους ήταν και οι γονείς της Χίλαρι και Μπιλ, δείχνοντας σε όλους πως απολαμβάνουν ακόμη οικογενειακές στιγμές.

Οι Κλίντον φαίνεται πως ήταν αρκετά χαρούμενοι, μας πως να μην είναι, μετά την είδηση ότι η Τσέλσι περιμένει δεύτερο παιδί. Η οικογένεια χαμογελούσε και χαιρετούσε τους περαστικούς κατά τη διάρκεια της βόλτα τους στο Μανχάταν, την Κυριακή.

Η οικογένεια επισκέφθηκε ένα κατάστημα βιβλίων και σταμάτησε για ένα παγωτό. Η μητέρα της φαινόταν να απολαμβάνει ένα σπάνιο ρεπό από την εκστρατεία για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Αλλά γνωρίζει πως δεν μπορεί να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η Χίλαρι Κλίντον σχολιάστηκε για το σακάκι που φορούσε, το οποίο είχε αγοράσει στο Αφγανιστάν το 2003, ενώ η ίδια ανέφερε, ”Ευχαριστώ! Αγόρασα το παλτό στην Καμπούλ το 2003”.

Λίγο καιρό, πριν, η Τσέλσι, που κρατά την πρώτη της κορούλα, δημοσίευσε η ίδια μία φωτογραφία, επιβεβαιώνοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού. ”Σας ευχαριστώ για όλες τις θερμές ευχές!”, έγραψε. ”Ο Marc, η Charlotte και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι μιας και μεγαλώνει η οικογένειά μας”. Στο tweet αυτό, απάντησε η Hillarh, ”Ο μπαμπάς σου και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι για σας!”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε