Κόσμος

Ολλανδία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε δεύτερο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τη νύχτα της Πέμπτης (19.9.24), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Για την επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία, συνελήφθη ύποπτος, και αυτός σοβαρά τραυματισμένος, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ύποπτος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η αστυνομία περιορίστηκε να αναφέρει πως η έρευνα που διενεργεί βρίσκεται σε εξέλιξη και κάλεσε αυτόπτες μάρτυρες να παρουσιαστούν.

Καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος παρέδιδε μάθημα κοντά στη γέφυρα του Εράσμου, όπου διαπράχθηκε η επίθεση, είπε στο NOS ότι αυτός επενέβη και εξουδετέρωσε τον ύποπτο.

«Είδα άνδρα με δυο μακριά μαχαίρια να επιτίθεται σε νεαρό», αφηγήθηκε. «Τελικά μπόρεσα να τον εξουδετερώσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ανατριχιαστικό να αποκαλείται ανθρωπιστής ο Πούτιν»- Σάλος στις ΗΠΑ για το εγκώμιο από τον Γουίτκοφ
O ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ αποκαλώντας τον Ρώσο πρόεδρο «ανθρωπιστή» - Ανοιχτός ο Πούτιν σε νέες συνομιλίες για την Ουκρανία τον Νοέμβριο
Πούτιν και Γουίτκοφ