Κόσμος

Ομογενείς της Μελβούρνης παντρεύτηκαν σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβουν το lockdown

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδια πολλών μελλόνυμφων ανά τον κόσμο, που αποφάσισαν να αναβάλλουν τα σχέδια τους, λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, σε αυτά τα ζευγάρια δεν ανήκουν η Νατάσα Αμανατίδη και ο Πολ Κυριάκου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, το ζευγάρι ομογενών της Μελβούρνης επρόκειτο να παντρευτεί χθες, Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα Forrest Hill. Όμως, το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε ότι η Βικτώρια μπαίνει σε πενθήμερο lockdown λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

Το τι ακολούθησε στις οικογένειες των μελλονύμφων περιγράφει ο πατέρας της νύφης, κ. Αντώνης Αμανατίδης.
«Μόλις άκουσα τα νέα παίρνω αμέσως τηλέφωνο την κόρη μου. Κλάματα κι αυτή και η γυναίκα μου. Καταστροφή!».

Ο γαμπρός, Πολ Κυριάκου, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Τηλεφώνησε αμέσως στον ιερέα του Αγίου Ανδρέα και τον ρώτησε αν μπορεί να γίνει ο γάμος μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή. Εκείνος του απάντησε ότι θα κρατήσει την εκκλησία ανοιχτή έως τα μεσάνυχτα για όσα ζευγάρια θελήσουν να παντρευτούν.
Ενθουσιασμένος ο Πολ τηλεφωνεί στην καλή του και τη ρωτάει: «Θες να παντρευτούμε σήμερα;».

Η απάντηση ήταν: «Ναι, ας το κάνουμε!». Μέσα στις ελάχιστες ώρες που οι δυο οικογένειες είχαν στη διάθεσή τους έως τις 7.30 το απόγευμα που θα γινόταν η τελετή, «έγινε χαμός» λέει ο κ. Αμανατίδης.

«Για πότε ειδοποιήθηκαν οι καλεσμένοι, για πότε ήρθε η κομμώτρια και η κοπέλα για το μακιγιάζ, για πότε οι ανιψιές μου, Νάταλι και Τέρι, έφτιαξαν το χώρο στο «Eleni’s Kitchen» που θα γινόταν το τραπέζι και βρήκαν και ορχήστρα… Μέσα σε μία ώρα όλα ήταν στην εντέλεια για μια αξέχαστη βραδιά για τη Νατάσα και τον Πολ».

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε το παραδοσιακό γαμήλιο τραπέζι, με ένα γλέντι «τρικούβερτο», «σα να ήμαστε στην Ελλάδα. Με χορό έξω στο δρόμο. Να φανταστείτε, ότι έκλεισαν οι γύρω δρόμοι για το χατίρι των νεονύμφων» λέει περήφανος ο πατέρας της νύφης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα
Οι λανθασμένοι υπολογισμοί των μεγάλων δυνάμεων, η αβεβαιότητα γύρω από τις συμμαχίες και η αδυναμία αποτροπής νέων συγκρούσεων μπορούν να οδηγήσουν σε μια γενικευμένη σύρραξη;
Πόλεμος στην Ουκρανία
Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε κομβόι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στη Δυτική Όχθη και ξυλοκόπησαν Γάλλο δήμαρχο
Η βία έρχεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών μιας προεκλογικής εκστρατείας κατά την οποία ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έχει υποστηρίξει τους εποίκους επιδιώκοντας την υποστήριξή τους
Δυτική Όχθη
Στις «φλόγες» και το Βέλγιο: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στις Βρυξέλλες
Φοιτητές διαμαρτύρονται για το αυξανόμενο κόστος και για μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση - Χρήση δακρυγόνων, ρίψεις νερού και εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας - Δείτε βίντεο
Βέλγιο
Η Γαλλία «παραλύει»: Επεισόδια, λεηλασίες και σπασμένες βιτρίνες σε Παρίσι, Μασσαλία, Λιλ και Λυών – Διαδηλωτής ακρωτηριάστηκε στο Σαιντ Ετιέν
«Αυτή είναι η Επανάσταση, Καταλαμβάνουμε τη Βαστίλη», φώναζαν οι διαδηλωτές στην Μασσαλία όταν «μπούκαραν» στο δημαρχείο - Πάνω από 166 συλλήψεις
Παρίσι 40