Κόσμος

Ομπάμα… 2.0! Κάνουν “ντου” στην βιομηχανία των podcast!

Οι Ομπάμα δείχνουν για μια ακόμη φορά πως... δεν κάθονται "ήσυχοι" και όπως έγινε γνωστό υπογράφουν συμφωνία με το Spotify.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εταιρεία παραγωγής του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, υπέγραψε συμφωνία με το Spotify, που προβλέπει την παραγωγή αποκλειστικών podcast για λογαριασμό της πλατφόρμας μουσικής στο Διαδίκτυο, η οποία επιδιώκει να διευρύνει τις δραστηριότητές της.

Οι Ομπάμα.. μπροστά

Βάσει της συμφωνίας, το ζεύγος Ομπάμα θα «αναπτύσσει, παραγάγει και δανείζει τη φωνή του» σε επιλεγμένα podcast που θα διανέμονται παγκοσμίως, εξηγείται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν η Spotify και η Higher Ground.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι (…), καθώς τα podcast προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να ενθαρρύνουμε τον εποικοδομητικό διάλογο, να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει και να τους κάνουμε να σκέφτονται, ελπίζοντας να έρθουμε λίγο κοντύτερα ο ένας με τον άλλο» σχολιάζει στο δελτίο τύπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στο ίδιο κλίμα, η Μισέλ Ομπάμα επισήμανε την «ευκαιρία» που παρουσιάζει αυτή η συνεργασία να «αντηχήσουν φωνές που συχνά αγνοούνται ή καταπνίγονται».

Η εν λόγω ανακοίνωση ακολουθεί την πολυετή συμφωνία που υπογράφθηκε μεταξύ της Higher Ground και της Netflix και ανακοινώθηκε το 2018, η οποία προβλέπει την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ κι άλλων σειρών από τον πρώην πρόεδρο και την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων υποδέχθηκε τον Μπομπ Ντίλαν στο Βατικανό – Η ανταλλαγή δώρων και η κουκούλα που δεν αποχωρίστηκε ο τραγουδοποιός
Ο πάπας Λέων έδωσε στον Μπομπ Ντίλαν ένα ροζάριο, σύμφωνα με το Vatican News, ενώ ο  85χρονος τραγουδοποιός του χάρισε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Chronicles - Volume One»
Ο πάπας Λέων και ο Μπομπ Ντίλαν
Φρίκη στη Νότια Αφρική: Διαρρήκτες βασάνιζαν δύο ηλικιωμένους επί 3 ώρες – Τους έριξαν βραστό νερό, προσπάθησαν να κόψουν τις θηλές της γυναίκας
Ο 67χρονος αρνήθηκε να δώσει τα κλειδιά ενός χρηματοκιβωτίου στους δράστες και εκείνοι ξεκίνησαν να τους βασανίζουν - Απείλησαν να βιάσουν την 68χρονη σύζυγο
Αστυνομία της Νότιας Αφρικής
Επεισόδιο του Αμπντούλ ελ Σαγιέντ με δημοσιογράφο του Sky News – Το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές
Το βρετανικό δίκτυο αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του ελ Σαγιέντ ότι ο δημοσιογράφος «κυνηγούσε» τον πολιτικό ή ότι έχει μόνο πέντε θεατές στις ΗΠΑ
Ο νεοεκλεγείς Αμερικανός γερουσιαστής των Δημοκρατικών, Abdul El-Sayed
17