Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Oμπάμα: Γιατί θα μείνει στις καρδιές μας! Τα άγνωστα καρέ [pics]

Oμπάμα: Γιατί θα μείνει στις καρδιές μας! Τα άγνωστα καρέ [pics]

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να κυριαρχούσε η απρόσμενη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τις κορυφαίες στιγμές από την εποχή του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Ανάμεσά τους και ο επικεφαλής φωτογράφος για τον Λευκό Οίκο Pete Souza που μοιράζεται πιο ανάλαφρα καρέ από την καθημερινότητα του Μπαράκ Ομπάμα. Πρόεδρος της διπλανής πόρτας; Σίγουρα ήταν απίστευτα ακομπλεξάριστος, διέθετε αίσθηση του χιούμορ και πάντα ερωτευμένος με τη γυναίκα που στέκεται πάντα στο πλευρό του. Θα λείψει σε πολλούς!

Οι φωτογραφίες του Souza μας πηγαίνουν κάποια χρόνια πίσω, ξεκινώντας από το 2009. Από τα 2.000.000 που έχει στο αρχείο του, αποφάσισε να μοιραστεί τις αγαπημένες του. “Υπάρχει η καθημερινότητα στη δουλειά μου, αλλά θα έλεγα ότι κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι πως είσαι μάρτυρας της ιστορίας”.

Με τη θητεία του να φτάνει προς το τέλος, ο Souza επέλεξε τα 55 αγαπημένα του πλάνα από τον Μπαράκ Ομπάμα. “Νομίζω ότι η διακυβέρνησή του θα αφήσει ιστορία. Θα αφήσει ιστορία ως μεγάλος πρόεδρος. Το να είμαι εκεί και να παρακολουθώ από κοντά με μια φωτογραφική μηχανή ήταν απίστευτη ευκαιρία”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε