Κόσμος

One million dollar…boy!

Είναι μόλις 19 ετών και είναι πλέον.....εκατομμυριούχος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζέϊμπς Όμπστ κέρδισε 1,5 ενάμισι εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας (0,92 εκατ ευρώ) παίζοντας πόκερ μέσω του ίντερνετ στο σπίτι του.
“Έκανα τα λεφτά αυτά από το κρεβάτι μου αλλά έχασα και σημαντικά ποσά. Δεν είναι μόνο κέρδη”. Άρχισε να παίζει από 14 χρόνων, συχνά με “δανεικά”, αφού επειδή ήταν ανήλικος δεν μπορούσε να έχει πιστωτική κάρτα.
 “Συνήθως παίζω μέσω του λάπτοπ από το σπίτι μου. Και μια φορά έπαιξα και έχασα 200.000 δολάρια (123.000 ευρώ)” είπε ο Αυστραλός παίκτης της πόκερ.
O ίδιος είπε ότι έμαθε να παίζει πόκερ από φίλους του με τους οποίους έπαιζε σκάκι.
   
Πέρσι, ένας 26χρονος Ελληνοαυστραλός από τη Μελβούρνη κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 700.000 δολαρίων σε τουρνουά πόκερ.
Κοινωνικοί λειτουργοί λένε πάντως πως σε κάθε έναν που κερδίζει στο πόκερ, το οποίο χαρακτηρίζουν “τζόγο” υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες χαμένοι.

Μ.Ιωάννου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα