Κόσμος

One million dollar…boy!

Είναι μόλις 19 ετών και είναι πλέον.....εκατομμυριούχος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζέϊμπς Όμπστ κέρδισε 1,5 ενάμισι εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας (0,92 εκατ ευρώ) παίζοντας πόκερ μέσω του ίντερνετ στο σπίτι του.
“Έκανα τα λεφτά αυτά από το κρεβάτι μου αλλά έχασα και σημαντικά ποσά. Δεν είναι μόνο κέρδη”. Άρχισε να παίζει από 14 χρόνων, συχνά με “δανεικά”, αφού επειδή ήταν ανήλικος δεν μπορούσε να έχει πιστωτική κάρτα.
 “Συνήθως παίζω μέσω του λάπτοπ από το σπίτι μου. Και μια φορά έπαιξα και έχασα 200.000 δολάρια (123.000 ευρώ)” είπε ο Αυστραλός παίκτης της πόκερ.
O ίδιος είπε ότι έμαθε να παίζει πόκερ από φίλους του με τους οποίους έπαιζε σκάκι.
   
Πέρσι, ένας 26χρονος Ελληνοαυστραλός από τη Μελβούρνη κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 700.000 δολαρίων σε τουρνουά πόκερ.
Κοινωνικοί λειτουργοί λένε πάντως πως σε κάθε έναν που κερδίζει στο πόκερ, το οποίο χαρακτηρίζουν “τζόγο” υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες χαμένοι.

Μ.Ιωάννου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Όχι» από τη βρετανική κυβέρνηση στη νομοθετική αλλαγή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα – Επιμένει στη λύση του δανεισμού
«Εάν κάποιος είχε αρπάξει ορισμένα από τα Κοσμήματα του Στέμματος, δεν νομίζω ότι θα ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με μια συμφωνία δανεισμού»
Γλυπτά του Παρθενώνα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Κρις Πάπας εξελέγη γερουσιαστής στο Νιου Χαμσάιρ - «Θρίλερ» στο Κεντάκι, νίκη των Δημοκρατικών σε Βιρτζίνια και Τζόρτζια
Οι Δημοκρατικοί θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μπλοκάρουν ευκολότερα τα σχέδια του Τραμπ και να ξεκινήσουν έρευνες για τον Αμερικανό πρόεδρο και τους συνεργάτες του
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Ισπανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών μετά την τραγωδία με τους 69 νεκρούς – «Δεν μπορώ να παραμείνω στη θέση μου»
Στο επίκεντρο της έρευνας για την τραγωδία στο Τολέδο βρίσκονται τα συστήματα ασφαλείας και οι εντολές που δόθηκαν πριν από τη σύγκρουση των τρένων
Διασώστες στο σημείο μετά τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας, η οποία σημειώθηκε μεταξύ των πόλεων Μόρα και Οργκάθ, κοντά στο Τολέδο της Ισπανίας 15